Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunPES 2020 bu yıl ‘önce’ davranacak

    PES 2020 bu yıl ‘önce’ davranacak

    PES 2020, 10 Eylül 2019’da çıkacak. Yani FIFA 20’den tam 16 gün önce. İşte detaylar…

    FIFA 20’yle birlikte yılın merakla beklenen bir diğer futbol oyunu da elbette PES 2020. Geçtiğimiz günlerde başlayan yılın öne çıkan oyun fuarları arasındaki E3 2019 kapsamında tanıtılan PES 2020, futbol sahalarının heyecanı konsol ve PC’lere taşımaya kararlı görünüyor.

    Çok sayıda yenilikle gelen yapımda bu yıla dair vurgu ise ‘Messi’ ve Barselona. Daha önce FIFA oyunlarında gördüğümüz Messi, bu sene de PES de kapağı süsleyecek. Süper star Arjantinli’nin modasının geçmeye niyeti yok anlaşılan.

    Bilindiği üzere PES ile UEFA arasında bir lisans vardı, ancak süresinin dolmasıyla birlikte iş birliği devam etmedi, hemen ardından da EA, UEFA ile uzlaşıp Şampiyonlar Ligi’ni FIFA 19’a kazandırmıştı. En nihayetinde ise Konami, çok önemli bir özelliği kaybetmiş durumda ve B planı olarak da İspanyol futbol kulübü Barcelona ile Premium Partner anlaşması yaptı. Bu kapsamda da oyun görsellerinde kulübün öne çıktığı görüldü.

    Oyuna bu sene eFootball ibaresi ekleyerek dikkatleri üzerine çeken PES serisinin geliştiricisi Konami, belli ki e-spor organizasyonlarına ağırlık vermeye hazırlanıyor.

    Şüphesiz her yıl sorulan soru, bu yıl da soruldu; Türkiye’de yoğun olarak oynanan seriye acaba ‘Spor Toto Süper Lig eklenecek mi?’ Yanıt halen netlik kazanmış değil, umutlu olmak istiyoruz ama ihtimal pek de yüksek görünmüyor. Ayrıca genel olarak hangi futbol takımlarının lisansına sahip olunduğu da muamma. Şimdilik elde sadece bir tanıtım videosu ve bazı detaylar var. Haberin devamında ilgili videoyu izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

    https://www.youtube.com/watch?v=fK3_uf8FLHc

    Son olarak da oyunun ön siparişleri alınmaya başlandı. Fiyatlar da belli oldu, 199 TL-589 TL aralığı söz konusu. Ve en büyük sürprizlerden birini sona sakladık; yapım 10 Eylül 2019’da çıkacak. Yani FIFA 20’den tam 16 gün önce. Böylelikle Konami, bu yıl önce davranmış olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN