Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımPC oyunları Smach Z ile avuca geliyor

    PC oyunları Smach Z ile avuca geliyor

    smachz-blackPC oyunları büyük bir tutku. Milyonlarca meraklısı için yüksek performansta oyun deneyiminin paha biçilmez olduğu bilinir. Bu noktada yüksek segmentli masaüstü bilgisayarlar ve oyun notebook’ları ise en sık tercih edilen oyun arenaları, ancak bazı alternatifler de yok değil…

    İspanya merkezli teknoloji şirketi Smach tarafından sunulan cep tipi oyun bilgisayarı, adeta PC yapımlarını avuçlarınızın arasına getiriyor. Smach Z adlı aygıt, topluluk finansmanı Kickstarter’da 500 bin Euro’ya yakın maddi destek aldı ve kısa süre içinde de (2017 Nisan ayı) oyun meraklılarıyla buluşmaya başlayacağı açıklandı.

    Binlerce video oyunun bulunduğu Steam uyumluluğunun altı çizilen aygıtın buradaki yapımlar çalıştırılabildiği kaydediliyor. Üründe AMD işlemciler ile Radeon R7 ekran kartı bulunuyor. 4 GB RAM, 64 GB depolama alanine sahip versiyonun 299 Euro fiyat etiketi üzerinden; 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı, ön kamera ve SIM kart desteği olan versiyonun ise 499 Euro fiyatla sunulacağı belirtiliyor. İki versiyonda da HD ekran ile iddialı kontrol alanları diğer öne çıkan özellikler arasında.

    Smach Z’nin taşınabilir oyun konsolu alanında ilginç bir alternatif oluşturması bekleniyor. Öte yandan üreticisi için söz konusu model bir ilk değil, daha önce de Steamboy isimli bir model gündeme gelmişti.

    Oyun dünyasında son dönemin dikkat çeken yeni ürünlerinden biri ise şüphesiz Nintento Switch. Bu ilginç modelle ilgili detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN