Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar

    Oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar

    Son dönemde oyun sektöründe büyük bir kabuk değişimi söz konusu. Yeni nesil teknolojilerin de hayatımıza girmesi ile grafik ve oynanış tarafında daha da yetenekli hale gelen bu yapımlar, doğru sistem ve ekipmanların kullanılması sonucunda oyunculara fazlasıyla kaliteli bir deneyim sunuyor.

    Şüphesiz bu ekipmanların başında kulaklıkların geldiğini söyleyebiliriz. Özellikle FPS oyunlarında sizi rakiplerinize göre bir adım öne çıkaracak ve adeta oyunun içinde gibi hissettirecek kulaklıklar önemi büyük. Peki oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar hangileri? Sizler için derledik…

    JBL Quantum 100 Gaming Kulaklık

    Listemizin ilk sırasında yer alan JBL Quantum 100, uygun fiyatının yanı sıra oyun deneyimini üst seviyeye çıkaracak özellikleri de yapısında barındırıyor. Özellikle FPS türü oyunlarda sıklıkla tercih edilen ”Ses kasma” yöntemini kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu ürün, en ufak ayak seslerinden en yüksek patlamalara kadar oynadığınız her oyunu daha da rakabetçi hale getiriyor.

    Özellikle uzun süreli oyun oynayan kişileri de düşünen bu ürün, oldukça rahat olan kulak pedleri sayesinde de kullanıcıda en ufak bir rahatsızlık yaratmıyor. Bunun yanı sıra çıkarılabilen mikrofonu ile de kolaylıkla sessiz moda geçme imkanınız var. PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mac ve VR gibi tüm platformlarla uyumlu olan bu ürünü 400 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

    Ürünü satın almak için buraya tıklayın.

    Rampage BYGAME-X3 RGB Gaming Kulaklık

    oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar

    Eğer oyun deneyiminin yanı sıra RGB seven biriyseniz, Rampage BYGAME-X3 değerlendirmeniz gereken seçeneklerden biri. Özellikle sağlamlık olarak oyuncuları memnun edecek bu ürün, mevcut uygun fiyatlı kulaklıkların aksine malzeme yapısı ve örgü kablosu ile öne çıkıyor. Bunun yanı sıra kontrolcüsü sayesinde de kulaklık üzerinde tam hakimiyet elde edebiliyorsunuz.

    Uzun süreli oyun seansları için uygun olan Rampage BYGAME-X3, oyuncunun kulaklarına basınç uygulamayan yapısı ve rahat kulak pedleri ile de dikkat çekiyor. Diğer yandan mikrofonu çıkarılamasa da kişinin tercihine göre kademe şeklinde yukarı aşağı konumlandırılabiliyor. Aynı zamanda 7.1 teknolojisini destekleyen bu ürün 240 TL gibi bir fiyat etiketiyle satışta bekliyor.

    Ürünü satın almak için buraya tıklayın. 

    Logitech G G332 Gaming Kulaklık

    oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar

    Oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar listemizde yer alan bir başka ürün ise Logitech G G332. Kulaklık şık tasarımının yanı sıra 50 mm ses sürücüleri ile de oyunlarda daha ayrıntılı ve kapsamlı sesler sunuyor. Immerse teknolojisi sayesinde de yapay zekanın gücünden sonuna kadar yararlanan ürün, rakipleriniz sizi duymadan sizin onları duymanıza olanak sağlıyor.

    Uzun süreli oyun seansları için özel üretilen kulaklık, 90 dereceye kadar dönebilen yapısı ve oyuncunun kulaklarına basınç uygulamaması için tasarlanan kulak kısımları ve başlığı ile de fark yaratıyor. Aynı zamanda 6 mm mikrofonları ile oyunlarda büyük avantaj sağlayan ürün, duyulmak istemediğiniz durumlarda da katlanarak sessize alma özelliğine sahip. Uygun fiyatının yanı sıra güçlü özellikleri ile de dikkat çeken bu ürün 400 TL fiyat etiketi ile satışta.

    Ürünü satın almak için buraya tıklayın.

    Turtle Beach Recon 70P Gaming Kulaklık

    oyun deneyimini artıracak bütçe dostu kulaklıklar

    Listemizin son sırasında yer alan Turtle Beach Recon 70P, şık tasarımı ve güçlü özellikleri ile öne çıkan kulaklıklardan biri. Ürün 40 mm ses sürücüleri sayesinde oyunlardaki sesleri en ince ayrıntısına kadar duymanıza imkan sağlıyor. Bunun yanı sıra takım arkadaşlarınızla her an net bir şekilde iletişimde olmanıza yarayan yüksek hassasiyetli bir mikrofon da mevcut. Eğer dilerseniz bu mikrofonu çevirerek sessize alabiliyorsunuz.

    Hafif ve rahat tasarımı ile uzun süreli oyunlarda bile kişinin kulaklarına baskı uygulamayan Turtle Beach Recon 70P, sentetik deri pedleri ile de öne çıkıyor. Diğer yandan malzeme kalitesinin de oyuncuları memnun edeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Şık tasarımı, güçlü özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkat çeken bu ürün 400 TL‘lik bir fiyat etiketi ile geliyor.

    Ürünü satın almak için buraya tıklayın.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN