Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOppo'nun farklı tarzda katlanabilir telefon konsepti!

    Oppo’nun farklı tarzda katlanabilir telefon konsepti!

    Oppo katlanabilir telefon konsepti ile yine karşımıza çıkıyor. Şirket farklı konsept telefonlarıyla gelecek yıllarda adından daha çok bahsettirecek.

    Oppo daha önce de farklı telefon tasarımlarıyla gündemimize girmişti. Özellikle katlanabilir telefonlar arasında fark yaratmayı hedefleyen Oppo’nun üçe katlanabilen bir telefon üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Biliyorsunuz geçen yıldan bu yana pek çok teknoloji markası katlanabilir ekranlı telefonuyla karşımıza çıktı. Bu konuda öncüler arasında yerini alan Samsung ve Huawei arasına katılan Oppo, farklı konseptleri de bünyesine eklemeyi hedefliyor.

    Oppo katlanabilir telefon ile dikkat çekiyor

    Minimal bir tasarıma sahip olduğu görülen bu telefon, katlanabilir telefonlara da farklı bir alternatif sunmaya hazırlanıyor.

    Oppo X 2021 modeli ile telefon kısmında radikal tasarımları benimsediğini kanıtlayan Oppo, şimdi de Japonya merkezli tasarım stüdyosu Nendo ile tasarlanan bir telefona imza atıyor. Telefon üç farklı ekrana kavuşmayı sağlıyor. Körüklü bir yapıya sahip olan telefon, katlandığında avuç içine dahi oturabilen telefon açıldığında üç minik ekrana dönüşüyor.

    Oppo-katlanabilir-telefon-00

    Telefonun normal halinde 1.5 inçlik bir ekranı bulunuyor ancak açıldığında 3.15 inçlik bir ekran kullanıcıların karşısına çıkıyor. Tamamen açıldığında ise telefon 7 inçlik bir ekrana kavuşuyor olmasıyla dikkat çekiyor.

    Oppo-katlanabilir-telefon-00

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN