Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetOppo'dan dikkat çekecek ekran altı kamera paylaşımı!

    Oppo’dan dikkat çekecek ekran altı kamera paylaşımı!

    Akıllı telefon sektörüne sonradan giriş yapsa da, satışa sunduğu iddialı modeller ile dikkatleri çeken Oppo ekran altı kamera konusunda da önemli çalışmalar sürdürüyor. Şirket resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla birlikte ekran altı kamera konusunda ne kadar ilerlediklerini kullanıcılarla paylaştı.

    Oppo ekran altı kamera paylaşımı ile dikkatleri çekti!

    Şirketler akıllı telefonlarda sıfır çerçeve hedefine yaklaşabilmek için farklı yollar deniyorlar. Çentikli ekranlar ve açılabilir kameralar bunların en bariz örnekleri. Bununla birlikte Oppo ise ekran içinde kamera konusunda önemli çalışmalar sürdürüyor. Şirketin sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı video, pek çok kişide heyecan uyandırmayı başardı.

    Oppo’nun farklı modellerde çentik ve açılabilir kamera örnekleri bulunuyor. Ancak şirket ekran altında gözükmeyen bir kamera sistemi geliştirmeyi de başarmış gibi gözüküyor. Şirket tarafından paylaşılan videoda söz konusu özellik çalışan bir prototip üzerinde deneniyor.

    Şirket Başkanı söz konusu prototiplerin ne zaman kullanılacağı hakkında bilgiler vermese de önemli bazı detayları aktardı. Şirket başkanına göre söz konusu teknoloji halen standart ön kameralara göre yetersiz ve mükemmel hale gelmesi için zamana ihtiyaç duyuyor.

     

     

     

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN