Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımOPPO akıllı görüntüleme çözümlerini tanıttı

    OPPO akıllı görüntüleme çözümlerini tanıttı

    OPPO’nun Future Imaging Technology lansmanında tanıtılan yenilikçi teknolojiler arasında yeni RGBW sensörü, Kesintisiz Optik Zoom, Beş Eksenli Otomatik Görüntü Sabitleme ve yeni nesil Ekran Altı Kamera yer alıyor. 

    OPPO, 2021 OPPO Future Imaging Technology lansmanını düzenledi. Online düzenlenen etkinlikte OPPO, akıllı telefon görüntüleme teknolojilerinde sensörlere, modüllere ve algoritmalardaki yükseltmelere odaklanan bir dizi yeniliği duyurdu. Şirket, kullanıcıların ‘hayattaki güzellikleri kolayca yakalamalarını’ sağlamak için arka plandaki görüntüleme teknolojileri konusunda kendini geliştirmeye ve bu teknolojileri optimize etmeye odaklanıyor.

    Duyurulan yenilikler arasında OPPO’nun yeni nesil RGBW sensörü, OPPO 85-200mm Kesintisiz Optik Zoom, Beş Eksenli Otomatik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisi ve OPPO’nun tescilli yapay zeka algoritmasına sahip yeni nesil Ekran Altı Kamerası bulunuyor. OPPO bu yeni teknolojileri kullanarak, ışık duyarlılığı, yakınlaştırma yeteneği, sabitleme, gelecekteki ürünlerin formlarına yönelik ön araştırmalar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli görüntüleme yeteneklerini kapsayan akıllı telefon görüntüleme teknolojilerinde büyük bir sıçrama yakaladı.

    OPPO’nun yeni nesil RGBW sensörü, ek olarak beyaz alt pikseller (W), çığır açan DTI teknolojisi ve OPPO’nun kendi geliştirdiği 4’ü 1 arada piksel algoritmasını sunarak ışık hassasiyetini önemli ölçüde artırıyor. Bu yeniliklerin bir sonucu olarak yeni sensör, düşük ışık koşullarında çok daha net ve daha parlak görüntüler sunmak için %35’e varan bir gürültü azalması sağlarken önceki sensörlere göre %60 daha fazla ışık yakalanmasına imkan tanıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN