Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımOPPO A9 2020 ile tanışın

    OPPO A9 2020 ile tanışın

    OPPO’nun yeni modellerinden A9 2020, çarpıcı fotoğrafçılık kabiliyetleri, etkileyici tasarımı ve uzun ömürlü pil özelliğiyle orta segment akıllı telefon pazarında öne çıkıyor.

    Akıllı telefon pazarının öne çıkan markalarından OPPO, yenilikleri keşfetmek isteyen genç kullanıcılar için ürettiği A9 2020 modeli ile öncü özellik ve deneyim seçeneği sunuyor. A9 genel olarak geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap etse de özellikle genç ve genç kalan kullanıcılar için iddialı bir değer yaratıyor.

    OPPO A9 2020, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan çok amaçlı 48 MP Dört Kamerası ve daha uzun süreli kullanım sağlayan 5.000 mAh’lık Ultra Bataryası ile kullanıcılara keyifli ve uzun pil ömürlü bir deneyim yaşatıyor.

    5000mAh batarya ile kesintisiz kullanım

    Yüksek kapasiteli 5000mAh batarya, 19 saat kesintisiz mobil kullanımı veya 11 saatten fazla kesintisiz HD video izlemeyi destekleyebildiği için kullanıcıların daha uzun süre keyifli bir deneyim yaşamasını sağlıyor. Ayrıca A9, “Ters Şarj Özelliği” sayesinde tıpkı bir güç kaynağı gibi diğer tüm cihazların da şarj edilmesinde kullanılabiliyor.

    “Deniz Yeşili” ve “Uzay Moru” renk seçenekleri bulunan OPPO A9’un, 8GB’lık RAM özelliğiyle birlikte çalışan Snapdragon 665, hem daha hızlı bir performans göstermesini hem de yüzde 20’ye varan eş zamanlı azaltılmış güç tüketimini mümkün kılıyor. Bu özellik, Game Boost 2.0 ile çok daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarken daha sorunsuz ve daha hızlı bir oyun deneyimi için Frame Boost ve Touch Boost özelliklerini de bir araya getiriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN