Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımNVIDIA GeForce RTX 3060 duyuruldu

    NVIDIA GeForce RTX 3060 duyuruldu

    İkinci nesil NVIDIA RTX ile RTX 3060, NVIDIA DLSS ve diğer teknolojileriyle donanım ve ışın izleme teknolojisi desteğini bir araya getiriyor. 

    NVIDIA, gerçekleştirdiği etkinlikte NVIDIA Ampere mimarisini yeni GeForce RTX 3060 ekran kartını milyonlarca PC oyuncusu için hazır hale getirdiğini duyurdu. Verimli, yüksek performanslı mimarisi ve ikinci nesil NVIDIA RTX ile RTX 3060, NVIDIA DLSS ve diğer teknolojileriyle donanım ve ışın izleme teknolojisi desteğini bir araya getiriyor. GeForce RTX ABD’de 329 dolardan başlayan fiyatlarla oyuncularla buluşacak.

    NVIDIA’nın 60 sınıfı ekran kartları geleneksel olarak Steam’deki oyuncuların favori oyun kartları olmuş ve GTX 1060’ın, 2016 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana GPU oyun listelerinin zirvesindeki pozisyonu istikrarlı bir şekilde koruyor.

    NVIDIA Küresel GeForce Pazarlama Başkan Yardımcısı Matt Wuebbling “Oyun sektöründeki standartları hızla yeniden tanımlayan ışın izleme teknolojisi durdurulamaz bir şekilde gelişiyor. Ampere mimarisiyle birlikte NVIDIA şimdiye kadarki en hızlı satış rekorunu kırdı ve bu sayede RTX 3060, RTX 30 serisi teknolojisini dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncuyla bir araya getirmeyi başardı” şeklinde konuştu.

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN