Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürNokia G50 5G’nin batarya kapasitesi onaylandı

    Nokia G50 5G’nin batarya kapasitesi onaylandı

    Yılın merakla beklenen akıllı telefonları arasında gösterilen Nokia G50 5G’nin batarya kapasitesi onaylandı. İşte detaylar…

    Yılın son dönemine girilirken merakla beklenen akıllı telefonlar arasında yer alan Nokia G50 5G’nin teknik özellikleri birkaç hafta önce kısmen de olsa sızdırılmıştı. Şimdiyse akıllı telefon, Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Kurulu tarafından onaylandı ve sızdırılan listeden çok daha fazla miktarda ayrıntı doğrulanmış oldu.

    Nokia’nin iddialı modellerinden biri olacağı anlaşılan G50, gerçekten de 5G bağlantısını destekleyecek ve bataryası da 4.850 mAh olacak. Bu değer daha önce sızdırılan kapasite ile tam olarak aynı. Nokia, pil ömrü konusunda son derece iddialı bir adım atıyor. Öte yandan Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Kurulu, TA-1370/TA-1390 akıllı telefonun bu batarya kapasitesiyle belirli GSM, LTE ve NR bantlarının yanı sıra Bluetooth ve Wi-Fi frekanslarında kullanımının da güvenli olduğunu onayladı.

    Tasarımı nasıl olacak?

    Cihazın görüntüsü noktasında ise, maalesef henüz pek fazla bilgi yok. Ama bildirilen haberler arasında cihazın su damlası çentikli ve dairesel bir kameraya sahip olduğu da yer alıyor. Merakla beklenen akıllı telefonun nihai özellikleri ve elbette tasarımının kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek resmi duyuru ile birlikte netleşeceğini belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN