Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelNokia 9 sonunda ortaya çıktı!

    Nokia 9 sonunda ortaya çıktı!

    Nokia 9 ile ilgili bir süredir ortaya çıkan dedikodular iyiden iyiye artmaya başladı. Nokia geçtiğimiz günlerde Snapdragon 835’li modelini piyasaya sunmuş olsa da, herkes HDM Global’dan çok daha fazlasını bekliyor.

    Bu beklentilerin de yıl içerisinde HMD‘nin Nokia 2, 7 ve 9 olmak üzere üç farklı cihazın tanıtılması ile karşılanması planlanıyor

    Cihazın ön yüzüne baktığımızda, ekran kasa oranı ile dikkat çeken cihazın 3.5 mm‘lik kulaklık girişinin olmaması dikkat çekiyor. Ayrıca alt tarafta bir bölümde hoparlör ızgarası, ortada USB Type-C ve onun hemen yanında mikrofon bulunuyor.

    Nokia 9 için beklentiler büyük

    Cihazın arka tarafında Nokia 8 modelinde olduğu gibi çift arka kamera ve onun hemen altında parmak izi sensörü bulunuyor. Net bir bilgi olmasa da, cihazın arka yüzünün de cam ile kaplanmış olduğu görülüyor.

    Teknik özelliklere göz attığımızdaysa beklentiler yükseliyor. Nokia 9 modeli 5.5 inç boyutlu ekranda Quad HD çözünürlük sunacak. Fiziksel boyutları 140.9 x 72.9 x 7.5 mm olacağı belirtilen telefonun, diğer teknik özellikleriyle alakalı ise henüz bilgi yok. Ancak yazılım noktasında telefonun Android Oreo ile kutudan çıkacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN