Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelNikon'un ‘şeker seti’ Japonya'da satışa sunuldu

    Nikon’un ‘şeker seti’ Japonya’da satışa sunuldu

    Nikon’un sadece Japonya’da satışa sunulan şekerleri biber, yaban mersini, matcha, susam, esmer şeker gibi farklı tatlarla geliyor…

    Nikon, önde gelen bir fotoğrafçılık teknolojileri şirketi olsa da kimi zaman ilginç sürprizlere de imza atabiliyor. İşte bu sürprizlerden biri olan rengarenk şekerler, şirketin Japonya’nın başkenti Tokyo’da bulunan Nikon temalı mağazasında satışa sunuldu.

    1.200 yen, yani yaklaşık 11 dolar fiyatla (yaklaşık 100 TL) satışa sunulan ve ağırlıklı olarak koleksiyonerlerin yoğun ilgi gösterdiği ürün, son derece sofistike bir kutu içerisindeki 10 farklı şekerden oluşuyor.

    ‘Yokan şekerleri’ olarak tanımlanan şekerler, Japonya’ya özgü. Kırmızı fasulye ezmesi, agar (su yosunlarından elde edilen bir tür jelatin) ve şeker karışımından üretiliyor. Fındık, meyve gibi farklı aromalarda üretilen Yokan, genellikle daha büyük bloklar halinde satılsa da Nikon’un setinde yaptığı gibi küçük dilimler halinde yani porsiyon olarak da sunulabiliyor. Nikon’un şekerleri biber, yaban mersini, matcha, susam, esmer şeker gibi farklı tatlarla geliyor. Ürünlerin online alışverişle satın alınamadığını belirtiliyor. Yani eğer Japonya’ya yolunuz düşmeyecekse bu renkli Nikon şekerlerine erişiminiz pek mümkün görünmüyor.

    Öte yandan Nikon Müzesi’nin yanındaki temalı mağazada birçok farklı lezzet sunuluyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN