Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMSI’dan iki yeni taşınabilir iş istasyonu

    MSI’dan iki yeni taşınabilir iş istasyonu

    msiTayvanlı elektronik şirketi MSI, genellikle oyuncu dizüstü bilgisayarları ile tanınır. Bu konuda Türkiye’de oldukça yüksek bir bilinirliğe sahip olan teknoloji firması, başka kullanım alanları için de modeller geliştiriyor; özellikle taşınabilir iş istasyonları (workstation) segmentinde iddiası yüksek markalar arasında konumlanıyor.

    Güçlü donanım yapı taşları ile yüksek standartlarda mobil bilgisayar kullanımı için geliştirilen MSI taşınabilir iş istasyonu serisine iki yeni model daha eklendi: WT72 ve WS60. Çeşitli yapılandırma seçenekleri ile gelen MSI WT72’de potansiyel kullanıcılardan Intel Core i7-6700HQ veya Intel Xeon işlemcili seçenekler arasından tercih yapılması bekleniyor. Açıkçası her iki işlemci de zorlu işler için ideal, ancak potansiyel kullanıcılara sunulan alternatifler sayesinde fiyatlandırma konusundaki saha genişletilmiş oluyor.

    msi4 GB GDDR5 VRAM, Nvidia M3000M, M4000M veya M5000M grafikler de yine dizüstü bilgisayar versiyonlarındaki tercih edilebilir donanımsal seçenekler arasında yer alıyor. Maxwell tabanlı, OpenGL 4.5 desteğine sahip Nvidia M500M, 28nm teknolojisi ile üretiliyor ve mobil iş istasyonlarında kullanılan en üst düzey grafik çözümleri arasında yer alıyor. 8 GB’a kadar opsiyonları mevcut.

    Performans öncelikli yeni MSI taşınabilir iş istasyonlarından WT60 ise, WT72’ye göre daha ekonomik seçenekler sunuyor. Bu modelde 2 GB GDDR5 VRAM ve Quadro M1000M ve M200M grafik tercihler sunuluyor. Her iki model için de Full HD 15.3 ve 17.3 inç ekran boyutu biçiminde iki seçenek söz konusu.

    Media Markt dizüstü bilgisayar alternatifleri için buraya tıklayınız.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN