Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunMSI’dan iki yeni mekanik oyuncu klavyesi

    MSI’dan iki yeni mekanik oyuncu klavyesi

    MSI, yeni mekanik oyuncu klavyeleri yeni Vigor GK80 ve Vigor GK70’i duyurdu. İşte detaylar…

    Oyun bilgisayar ve ekipmanları konusunda öne çıkan markalardan biri olan MSI, iki yeni ürün duyurdu. Yeni nesil MSI Vigor GK80 ve Vigor GK70 model isimlerine sahip mekanik oyuncu klavyeleri, aydınlatma özellikleri ile dikkat çekti.

    Mystic Light adı verilen aydınlatma sistemine sahip olan her iki model, ayrıca tamamen özelleştirilebilir tuşlarla geliyor. Anodize alüminyum taban kısmı sayesinde sağlam bir yapı vaat edilirken tuşların yüksekliği sayesinde daha kolay temizlenebileceği ifade ediliyor.

    İddialı özellikler…

    Cherry MX RGB LED tuş anahtarlarına sahip olan modellerde bilek desteği kısmı, yedek tuş kapakları, özel multimedya tuşları, aktarıcı özellikli USB portu ve hotkey desteği diğer öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Oyuncular için hız ve performans anlamında önem taşıyan mekanik klavyeler açısından bir diğer önemli gereklilik olan mütevazı fiyat etiketleri de söz konusu modellerde yüzleri güldüreceğe benziyor. Henüz Türkiye fiyatları açıklanmayan modellerin fiyatlarının ABD için 124 dolardan başladığı kaydediliyor.

    MediaMarkt’taki her bütçeye uygun oyuncu ekipmanlarını incelemek ve online alışverişle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Oyun dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN