Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 13 ile sunulacak sanal RAM detayları netleşti

    MIUI 13 ile sunulacak sanal RAM detayları netleşti

    Xiaomi’nin merakla beklenen ve yenilikleriyle dikkat çeken arayüzü MIUI 13 ile birlikte kullanıcılara yeni özellikler de sunulacak. Bunlardan biri olarak kayıtlara geçen ‘sanal RAM’ hakkında pek bir detay karşımıza çıkmamıştı. Şimdi ise yeni elde ettiğimiz bilgilere göre Xiaomi, sanal RAM miktarı noktasında şaşırtacak.

    Xiaomi, sanal RAM miktarı netleşiyor

    Söylenenlere göre Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 13 gelecek ay tanıtılacak. Her cihaz için değil ancak pek çok cihaza gelmesi beklenen arayüzün, RAM özelliği dikkat çekiyor. Zira ortaya çıktığı kadarıyla sanal RAM, oldukça büyük avantaj sağlıyor. Temel anlamda performans artışı sunan sanal RAM, güncel depolama birimlerinin de çok yüksek hız sunması sağlıyor.

    Şirket tarafından sunulacak bu sanal RAM ile kullanıcılar 3 GB daha RAM kazanıyor. Farklı markalarda bu rakam 8 GB RAM’lere kadar çıkıyor bu sebeple Çin merkezli şirketten de benzer bir hamle gelebilir.

    Öte yandan sanal RAM desteğine ek olarak Xiaomi’nin bu yeni arayüzünde her şey daha sorunsuz ve stabil olacak. Daha önceki sürümde kullanıcıların yaşadığı bazı sorunlardan kurtulması için tasarlanan arayüz ‘oldukça çözüm odaklı’ bir deneyim sunacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN