Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 13 beta sürümünü ilk alacak cihazlar ortaya çıktı!

    MIUI 13 beta sürümünü ilk alacak cihazlar ortaya çıktı!

    Huawei’nin Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu gerekçesiyle kara listeye alınması ve sektördeki ağırlığını kaybetmesinin ardından sahneye çıkan şirketlerden biri de Xiaomi. Şirket, bu süreçte ilk etaptan Çin, ardından küresel pazarlarda başarılı işlere imza atarken, günümüz itibariyle dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi konumunda.

    Şirket, bu doğrultuda yeni ürünleriyle kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Diğer taraftan akıllı telefonlarına adeta hayat veren MIUI arayüzü üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Halihazırda MIUI 12.5 Enhanced Edition güncellemesini hızla telefonlarına göndermeye devam eden şirket, yıl sonuna doğru tanıtılması beklenen MIUI 13 üzerinde ise son aşamaya geçti. Kısa süre önce de yeni sürümü test edecek ilk modeller ortaya çıktı.

    Xiaomi kullanıcıları müjde: MIUI 13 alacak 118 telefon açıklandı!

    İşte MIUI 13 güncellemesini test edecek Xiaomi modelleri

    Hatırlanacağı üzere yakın zamanda kaynak kodları sayesinde Xiaomi 12X ve Redmi K50 modellerinin kutudan çıkar çıkmaz Android 11 tabanlı MIUI 13 arayüzünü çalıştıracağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise tanıtıldıktan hemen sonra Android 12’yi temel alan beta sürümünü test edecek ilk modeller belli oldu. Bunun aksine Android 11 tabanlı sürümü ilk olarak hangi cihazların deneyimleyeceği ise iki model haricinde şu an için bilinmiyor.

    MIUI 13

    • Mi Mix 4
      Mi 11 Ultra
      Mi 11
      Redmi K40
      Redmi K40 Pro
      Mi 10S
      Mi 11 Lite 5G

    Xiaomi, geçtiğimiz hafta MIUI 13 sürümünün 16 Aralık’ta Xiaomi 12 ile tanıtılacağını açıklamıştı. Ancak daha sonra lansman tarihini 12.12 ibaresinin üzerinde gitmek için biraz daha öne çekme kararı aldı. Böylelikle MIUI 13 sürümü, 12 Aralık’ta Xiaomi 12 ve 12X modelleri ile birlikte vitrine çıkacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN