Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 12.5, bütçe dostu Xiaomi modeli için çıktı!

    MIUI 12.5, bütçe dostu Xiaomi modeli için çıktı!

    Xiaomi, yıl sonuna doğru yaklaşırken MIUI 12.5 kararlı sürüm dağıtımında da artık finale ulaştı denebilir. Şirket, halihazırda Android 12 tabanlı MIUI 13 için çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda MIUI 12.5 güncellemesini de geride kalan bütçe dostu modellere dağıtmaya devam ediyor.

    Çinli üreticinin uygun fiyatlı modellerinden Redmi 9A, uzun bir aradan sonra nihayet MIUI 12.5 kararlı sürümünü almaya başladı.

    Redmi 9A için MIUI 12.5 güncellemesi yayınlandı

    MIUI 12.5 güncellemesi, Xiaomi’nin onlarca modeline çoktan ulaştı. Hatta şu anda cihazlar MIUI 12.5’in gelişmiş sürümünü bile almaya başladı. Ancak tahmin edeceğiniz üzere bütçe dostu modellerin büyük güncellemeleri alması oldukça zaman alabiliyor.

    Redmi 9A için yeni güncelleme, V12.5.1.0.QCDCNXM yapı numarasıyla geliyor.

    Redmi 9A’da, bütçe dostu ve giriş seviyesi bir cihaz olduğu için bu güncellemeye epey uzun bir süre sonra ulaştı. Xiaomi, kullanıcıların merakla beklediği MIUI 12.5’i, artık kararlı olarak kullanıcılara ulaştırmaya başladı.

    Çeşitli performans iyileştirmeleri içeren MIUI 12.5 güncellemesi, Redmi 9A için 380 MB boyutunda geliyor ve Ağustos güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. Ayrıca güç tüketimi azaltıldı ve performans da önceki sürüme kıyasla yüzde 30 civarlarında artırıldı.

    Sizler de Redmi 9A model bir telefona sahipseniz, MIUI 12.5’e yakında kavuşacaksınız. Güncelleme şu an öncelikli olarak Çin’deki kullanıcılara ulaştığı için, bunun global olarak gelmesi birkaç haftayı bulabilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN