Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMIUI 11'in yeni özelliği Xiaomi Mi 10'da ortaya çıktı

    MIUI 11’in yeni özelliği Xiaomi Mi 10’da ortaya çıktı

    Xiaomi, geçen yılın eylül ayında MIUI’ın en yeni sürümünü bizlere tanıttı. MIUI 11 ile birlikte Xiaomi kullanıcıları, yeni bir arayüz, dinamik doğal ses sistemi ve dinamik yazı tipi sistemi gibi birçok yeniliğe kavuştu. Ancak, çalışmalar devam ediyor. Son olarak, MIUI 11’in yeni özelliği, ilk kez Mi 10’da ortaya çıktı.

    MIUI 11’in yeni özelliği ortaya çıktı

    MIUI Polska’nın yayınladığı fotoğraflara göre Xiaomi, MIUI Galeri uygulaması için bir video düzenleyici geliştirdi. Bu özellik ilk kez Xiaomi Mi 10 modelinde ortaya çıktı.

    Xiaomi, amiral gemisi modelleri Mi 10 ve Mi 10 Pro’yu şubat ayının başlarında düzenlediği çevrimiçi bir etkinlikle bizlere tanıtmıştı. Etkinlikte açıklanmasa da telefonlar yeni bir MIUI 11 özelliğine sahip.

    MIUI 11’in yayınlanacak yeni güncellemesi, Galeri uygulamasına bir video düzenleyici getirecek. Böylelikle kullanıcılar, Play Store’dan herhangi bir üçüncü taraf uygulaması indirmeden çektikleri videoları düzenleyebilecek.

    MIUI 11’in yeni özelliği, profesyonel bir video düzenleyici olmasa da kullanıcıların, videolarını hızlı bir şekilde düzenlemelerine yardımcı olacak. Varsayılan şablonlar, altyazı ekleme seçeneği, birden fazla videoyu bir araya getirme ya da oynatma hızını ayarlama gibi seçenekler Galeri uygulamasının içinde hazır olarak bulunacak.

    Ayrıca ekran görüntülerinden gördüğümüz kadarıyla, videoları kırpma, tersten oynatma, videoya filtre ya da müzik ekleme gibi özellikler de kullanıcılara sunulacak.

    Şimdilik en güncel MIUI 11 sürümünü çalıştıran iki telefon bulunuyor; Mi 10 ve Mi 10 Pro. Ancak, Xiaomi sahipleri için yeni özelliği yolda olduğunu söyleyebiliriz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN