Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunMinecraft, çalılar ve rengarenk meyvelerle süsleniyor!

    Minecraft, çalılar ve rengarenk meyvelerle süsleniyor!

    Asmalar ve çalıların yanı sıra yeni modla birlikte oyuna çeşitli kökler, bolca kir, yeşil yosunlar ve genel itibarıyla yeni atmosferik öğeler geliyor…

    Minecraft, aradan geçen uzun yılların ardından hala en gözde yapımlardan biri. Adeta Windows 10 gibi sürekli güncelleme alıyor ve yeni bir oyuna ilişkin pek bir emare de yok. Yani güncellemelerle bir nevi ‘renklendiriliyor’ ve serüven de bu şekilde dinamizmini koruyor.

    Bu kapsamdaki en yeni gelişmelerden biri Minecraft Live 2020’de duyurulan yeni temalı güncellemeydi. Caves & Cliffs adıyla gelecek olan güncelleme, adından da anlaşıldığı (mağaralar ve uçurumlar) üzere yeni görsel öğeler vadediyor.

    Yemyeşil mağaralarda görülebileceği kaydedilen birkaç yeşil blok söz konusu. Üstelik yayınlanan yeni bir görsele göre (üstte) bu bloklar tavandan sarkan yeşil sarmaşıklar ve çiçekli açelya çalıları gibi öğeler içeriyor.

    Asmalar ve çalıların yanı sıra yeni modla birlikte kökler, bolca kir, yosunlar ve genel itibarıyla atmosferik öğeler geliyor.

    Dekoratif bloklara dair dikkat çeken diğer detay ise asmaların büyüyecek olması. Yani sabit bir görünümle gelmeyecek. Ek olarak doğal bir ışık kaynağı özelliği de taşıyan renkli meyvelerin tilkiler tarafından yenilebileceği de diğer ilginç bilgiler arasında.

    Daha fazla detay için Minecraft Blog’a göz atabilirsiniz.

    İyi oyunlar!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN