Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetMIELE Scout Akıllı Robot Süpürge

    MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge

    Gelin sizi MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge ile tanıştırayım. Kesintisiz 120 dakika çalışabilen, her hareketini izleyebileceğiniz bu akıllı robot süpürge hakkında merak edilenleri yazımda bulabilirsiniz.

    Robot süpürgelere ilgi ve talep artıyor

    Düzenli ve otomatik çalışarak temizlik için ayrılan vakti ve enerjiyi hayata geri kazandıran robot süpürgeler, her geçen gün daha fazla tüketici tarafından tercih ediliyor.

    Geleneksel temizlik anlayışının ötesine geçen akıllı süpürgeler, ihtiva ettikleri yeni teknolojilerle temizliğe yeni bir anlam katıyor.

    Zamanın kıymetini bilenlerin tercihi Robot Süpürgeler 

    Zamanın kıymetini bilen ve zamandan tasarruf etmek isteyen, özellikle de evcil hayvan besleyen kullanıcılara hitap eden MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge, akıllı Navigasyon özelliği ve mobil uygulamayla yönetilebilmesi ile tüketicilerin hayatına kolaylık ve rahatlık katıyor. 120 dakika boyunca kesintisiz çalışan, iki ön kamerası sayesinde her hareketini izleyebileceğiniz bu akıllı robot süpürge, 4 kademeli temizlik sistemi ile de öne çıkıyor.

     

    MIELE Scout Akıllı Robot Süpürge ile kontrol daima sizde

    Scout RX2, App uygulaması sayesinde akıllı telefon veya tablet PC aracılığıyla uzaktan kumanda edilebilen  MIELE robot süpürgeler, mevcut iki ön kamera aracılığıyla, evde bulunulmadığınızda bile süpürgenizin çalışıp çalışmadığını kontrol etmenizi sağlıyor. Bu kameralar sayesinde yapılan temizliği, gerçek zamanlı olarak ve cihazın perspektifinden takip edilebiliyorsunuz.

    Halı ve sert zeminlerde güçlü temizlik sunan robot süpürgede, mükemmel toz çekimi için 3 temizlik modu ve 4 kademeli temizlik sistemi kullanılmış.

    • Köşe temizliğini kolaylaştıran, toz ve kirleri affetmeyen “Yan fırça”.
    • Zorlu kalın kirleri ve tozları temizlemek için “Döner Fırça”.
    • İnce toz partiküllerini hava akımı ile temizleyen “Arka Hava Girişi”.
    • Yüksek emiş gücü ve tasarruf sağlayan “Fırçasız Motor” kademeli temizlik için katkı sağlayan parçaların başında geliyor.

    MIELE Scout RX2 Home Vision Wi-Fi Akıllı Robot Süpürge’yi üç farklı modda kullanabilirsiniz.

    Uzaktan veya cihazın üzerinden dokunmatik kumanda aracılığıyla robot süpürgenizi üç farklı modda kullanabilirsiniz.

    Bunlar;

    • Süpürgenizin sessiz çalışmasını sağlayan “Silent Mode”.
    • En küçük cisimleri, kahve – tuz – şeker gibi kırıntıları derinlemesine temizleyen “Spot-Mod”.
    • Hızlı biçimde tozları ve tüyleri temizlemenizi mümkün kılan “Turbo-Mod”.

    Bu üç programdan birini seçip, temizliğin başlangıç süresini cihaz üzerinden ayarlayıp, siz evde yokken bile çalışmasını sağlayabilirsiniz.

     

     

    Red-Dot 2018 Tasarım Ödüllü MIELE Scout RX2 Home Vision Wi-Fi Akıllı Robot Süpürge’yi kullanmadan önce aşağıdaki güvenlik talimatlarına uymanızda da fayda var.

    • Robot süpürgeyi toz kutusu, ön filtre ve atık hava filtresi olmadan kullanmayın.
    • Evde kedi veya köpeğiniz varsa robot süpürgeden uzak tutun. Robot süpürge önünde durmalarına ve üstüne oturmalarına izin vermeyin.
    • Robot süpürgenizle ıslak zeminleri ve ıslanmış tozları almayın. Yeni silinmiş halıları ve halı kaplı zeminlerin kurumasını bekleyin.
    • Eğer dubleks bir evde yaşıyorsanız robot süpürgenin yüksekten düşmesini önlemek için, bu alanlara fiziksel bariyerler yerleştirmeyi unutmayın.

     

    Miele Scout RX2 Home Vision ile Zahmetsiz Temizliğin Keyfini Çıkarın

    354 mm çapı, 3,20 kg. ağırlığı ile kusursuz bir tasarımı olan akıllı süpürgede Li-Ion tipi akü kullanılmış. AirClean Plus fitre kullanılan robot süpürge, özellikli alerjik yapısı olanlar için büyük bir konfor sunuyor. 180 dakikada tam şarj olan süpürge, filtre değiştirme veya temizleme zamanı geldiğinde ve haznesi dolduğunda sizi uyarıyor. Akıllı robot süpürgeniz akü kapasitesi yetersiz kaldığında şarj istasyonuna geri dönüp, enerjisini tazeleniyor. Size ise zahmetsiz temizliğin ve tertemiz bir evin keyfini çıkarmak kalıyor.

     

    Gelişen güven ihtiyacıyla birlikte güvenlik kameralarına olan ihtiyaç artıyor, akıllı evler için güvenlik kameraları önerileri yazımda sizi bekliyor.

    Akıllı evler için güvenlik kameraları

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN