Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMicrosoft Office için beklenen iPad gelişmesi

    Microsoft Office için beklenen iPad gelişmesi

    Apple’ın kendi bünyesinde Microsoft’un Office programlarına alternatifler ücretsiz olarak sunuluyor. Buna rağmen Microsoft Office programlarını kullanmak isteyenler MacBook tarafında olmasa da iPad tarafında bazı sorunlar yaşıyordu. Buna yönelik olarak yayımlanan yeni bir güncelleme ile Microsoft sonunda Office uygulamasını iPadOS için optimize etti. Microsoft Office iPad güncellemesiyle gelenler:

    Microsoft Office, iPad için güncelleniyor

    Bir süredir Microsoft’un Office uygulamaları için iPad için tablet arayüzünün optimize edilmesi bekleniyordu. iPad’de yer alan bölünmüş ekran özelliğinin Office uygulamalarında kullanılamaması oldukça can sıkıcıydı.

    Bunun önüne geçmek için optimize edilen uygulama artık daha iyi bir deneyim sunuyor. Bunlara ek olarak iPad kullanıcıları artık PDF oluşturabilecek, belgeleri imzalayabilecek ve görüntülere metne ya da tablolara rahatlıkla dönüştürebilecek.

    Microsoft Office iPad

    Microsoft daha önce de iPad’lerde Word ve Excel tarafında kullanılması için fare ve izleme dörtgeni için destek sunmuştu.Tüm bu yeni özellikler ve destekler iPad’lerini bilgisayar gibi kullanmak isteyen kullanıcılar için daha iyi bir deneyimi işaret ediyor.

    Microsoft, mobil taraftaki Office uygulamalarını tek bir uygulamada birleştiriyor, ancak Word, Excel ve PowerPoint için bağımsız uygulamalar hala mevcut ve düzenli olarak da güncellenmeye devam ediyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN