Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMicrosoft Office 2021 Windows ve macOS için yıl sonuna doğru geliyor

    Microsoft Office 2021 Windows ve macOS için yıl sonuna doğru geliyor

    Microsoft, iş ve eğitim hayatının en sık kullanılan çözümleri arasındaki Office’in bir sonraki versiyonunun bu yıl içinde çıkacağını duyurdu. İşte kısıtlı olmakla birlikte konuya ilişkin ilk ayrıntılar…

    Microsoft Office 2021, Windows (32 bit ve 64 bit) ve macOS cihazlarına geliyor. Microsoft, resmi bir açıklama ile Office’in bir sonraki versiyonunun bu yıl içinde çıkacağını duyurdu. Bilindiği üzere Microsoft tarafından sunulan Office, iş ve eğitim hayatına dair en çok tercih edilen çözümler arasında konumlanıyor.

    Diğer yandan gelecek yazılıma dair önemli detaylar da söz konusu. Bunlar arasında öne çıkan detay ise şüphesiz kullanıcı ile buluşma şeklinin değişecek olması. Yeni Microsoft Office 2021, Office 365 gibi abonelik tabanlı bir yazılım olmayacak, kullanıcılar pakete bir kez para ödeyip kısıtlı süre için değil sonsuza kadar sahip olabilecekler. Özetle abonelik tabanlı bir seçenek halinde gelmeyecek Microsoft Office 2021.

    Microsoft henüz Office 2021’deki tüm değişiklikleri detaylandırmış değil, Karanlık Mod desteği ve Excel’e XLOOKUP ekleneceği gibi birkaç bilgi mevcut.

    ABD pazarı için bazı fiyat ve destek süresi bilgileri de duyuruldu… Örneğin işletmeler için hem Office 2021 hem de Office LTSC (uzun vadeli hizmet kanalı) 7 yıl yerine artık sadece 5 yıl desteklenecek. Office Professional Plus ve Standard’ın yanı sıra ayrı uygulamaların fiyatları ticari kullanıcılar için %10 artarken geri kalanı için aynı kalacak. Türkiye özelinde Microsoft Office 2021 fiyatı gibi konularda herhangi bir detay ise henüz paylaşılmış değil.

    Microsoft Office 2021, Windows ve macOS için bu yılın sonunda gelecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN