Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunMerakla beklenen GTA 6 ile ilgili çarpıcı gelişme

    Merakla beklenen GTA 6 ile ilgili çarpıcı gelişme

    Oyun dünyasının yıllardır az veya çok sürekli üzerinde konuştuğu ve merakla beklediği yeni GTA oyunuyla ilgili birçok söylenti dolanıyor ve sürekli yeni gelişmeler yaşanıyor. Rockstar Games’in açtığı yeni bir iş ilanıyla söylentiler de yeniden alevlendi…

    GTA serisi, ister sıkı bir oyuncu olsun ister bilgisayar oyunlarına mesafeli biri olsun, birçok insanın az çok bildiği ender oyunlardan biri. 20 yıldan uzun süredir oyuncuların ilgi odağı olan Grand Theft Auto serisi en son 2013 yılında GTA V ile hayranlarıyla buluşmuş ve oyun dünyasını resmen alt üst etmişti.

    GTA 6’nın yakın gelecekte çıkması beklenmiyor. Bunun sebebi Rockstar Games’in şu anda önceliğini GTA V’in PlayStation 5 sürümüne verdiğine dair söylentiler. Bu söylentiler doğruysa GTA 6 için 2022’ye kadar bile beklememiz muhtemel. Ancak Rockstar Games’in açtığı yeni iş ilanı oyun dünyasının dikkatinden kaçmadı.

    Firmanın internet sitesinde yayınlanan iş ilanında, oyun içi sinematik görüntüler ve fragmanlar hazırlayacak video editörlere ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Rockstar Games ekibine dahil olacak kişilerden TV’de ve sanal ortamda yayınlanacak reklamlar için de çekimler yapmaları ve ilgili programlara hâkim olmaları bekleniyor.

    Bu iş ilanı firmanın başka projeleri için de yayınlanmış olabilir. Ancak GTA 6 ile ilgili her gün yeni bir söylentinin ortaya çıktığı şu günlerde kullanıcıları heyecanlandırmak için yeterli oldu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN