Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMeizu 16X duyuruldu

    Meizu 16X duyuruldu

    Orta segmentte merakla beklenen Meizu 16X tanıtıldı. İşte Android işletim sistemine sahip cihazın özellikleri…

    Akıllı telefon endüstrisinde yükselişteki markalardan biri olan Meizu, en yeni modeli ‘16X’i kendi web sitesi üzerinden görücüye çıkardı. Ayrıca Çin’de ön siparişleri alınmaya da başlandı. Söz konusu siparişlerin 26 Eylül 2018 itibarıyla teslim edilmesi bekleniyor. Peki Meizu 16X özellikleri neler?

    Meizu 16X, teknolojisinin çekirdeğinde Snapdragon 710 çip setini sunuyor. Qualcomm tarafından üretilen çip set, orta segment için yüksek performans vaat ediyor. Ayrıca 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının yanı sıra 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanıyla gelen iki farklı model seçeneği söz konusu. 6 GB RAM sabit özetle. Ek olarak microSD yuvası mevcut, dolayısıyla hafıza kapasitesi bu şekilde daha da artırılabiliyor. Bu arada bazı kesimler tarafından 4 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi bir özellik yelpazesinin sunulmaması sürpriz olarak nitelendirildi.

    Meizu 16X’in 6 inçlik AMOLED ekranı 1080p çözünürlük sunuyor. 12 + 20 MP çift arka kamera sitemi ve 20 MP ön kamerası bulunuyor. 3000 mAh pil kapasitesi ve parmak izi okuyucusu diğer özellikler arasında.

    Cihaz; beyaz, siyah ve altın olmak üzere üç farklı rankle tüketicilerle buluşacak. Son bir gelişme olarak da Meizu 16 ve 16 Plus renklerine yeni bir renk seçeneği daha yolda, cihazlar mavi renk alternatifi de sunacak. Ancak bu cihazın fiyatı bir miktar yüksek olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN