Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMeizu 16s özellikleri resmi kayıtlarda ortaya çıktı!

    Meizu 16s özellikleri resmi kayıtlarda ortaya çıktı!

    Meizu 16s özellikle kamerası ile son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Bununla birlikte modele ait olduğu iddia edilen AnTuTu skorları da, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Yaklaşık olarak 357 bin puan alan 16s, performans noktasında da oldukça iyi sonuçlar sunacak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz saatlerde modele ait bazı detaylar, resmi kayıtlarda gözüktü.

    Meizu 16s özellikleri doğrulandı!

    TENAA kayıtlarında ortaya çıkan teknik özellikler, modele ait bazı detayları da doğruluyor. Söz konusu teknik özelliklere baktığımızda, daha önceden sızdırılan özelliklerle hemen hemen aynı olduklarını söyleyebiliriz. Meizu 16s modeline ait dikkat çeken detaylardan ilki, teknik özellikler açısından iki farklı varyasyona sahip olacağı noktasında.

    Meizu 16s performans

    TENAA tarafından yayınlanan resmi kayıtlara baktığımızda, Meizu 16s’in Snapdragon 855 işlemci ile geldiğini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan AnTuTu kayıtlarında da işlemci yine Snapdragon 855 olarak görünmekteydi. Bununla birlikte modelin iki farklı varyasyonu bulunuyor. Bunlardan ilki 6 GB RAM ile kullanıcılara sunulacakken, diğeri 8 GB RAM ile satışa sunulacak.

    Ayrıca modelin depolama kapasitesi her iki varyasyon için de 128 GB olarak belirtilmiş. 3,600 mAh kapasitesinde bataryaya sahip model, 24W şarj desteğine sahip. Bununla birlikte yazılım tarafında ise Android’in en güncel sürümü Android Pie kullanılacak.

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN