Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMediaMarkt’tan kahve severlere 250 TL indirim

    MediaMarkt’tan kahve severlere 250 TL indirim [10 Ekim’e kadar]

    MediaMarkt seçili kahve makinelerinde indirim başlattı. 10 Ekim tarihine kadar sürecek kampanyada seçili kahve makinelerinde 250 TL’lik veya yüzde 20’ye varan indirimler bulunuyor. İndirimlerin yanı sıra mağazalarında oluşturduğu Barista köşelerinde en yeni kahve makinelerinin ziyaretçiler tarafından deneyimlenmesine olanak sağlayan MediaMarkt, internet sitesi mediamarkt.com.tr’deki Barista sayfasıyla da kahve severlere bilgilendirici içerikler sunuyor, tavsiyelerde bulunuyor.

    Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, kahve severlere bol köpüklü fırsatlar sunuyor. 10 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek kampanya kapsamında MediaMarkt Türkiye, seçili kahve makinelerinde net 250 TL veya yüzde 20’ye varan indirimler uyguluyor. MediaMarkt’ın kahve severlere özel başlattığı kampanyasından MediaMarkt Club üyeleri faydalanabilecek.

    MediaMarkt, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği Barista sayfası ile de kahve severlere kendileri için doğru makine, çekirdek ve daha çeşitli önerilerde bulunuyor. mediamarkt.com.tr üzerinden ulaşılabilen Barista sayfasının “Kahve Lezzetleri’, ‘Kahve Makineleri, Öğütücüler ve Aksesuarlar’” ve ‘Spesiyel Kahveler” olmak üzere 3 farklı temel kategorisi bulunuyor.

    MediaMarkt CLUB’a üye olmak çok kolay

    Avantajlarla dolu yepyeni bir dünyanın kapılarını açan MediaMarkt CLUB’a üye olmak oldukça kolay. Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik‘e tıklayarak hızlıca üye olabilirler.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN