Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiMediaMarkt'tan evinizi stadyuma çevirecek Samsung TV kampanyası

    MediaMarkt’tan evinizi stadyuma çevirecek Samsung TV kampanyası

    MediaMarkt’ta seçili Samsung TV modellerinden satın alanlar, kampanya ile daha fazla Para Kart kazanma fırsatı yakalayacak. İşte detaylar…

    11 Temmuz’a kadar geçerli olacak “Büyük TV Günleri” kampanyası kapsamında Samsung markalı seçili model televizyonlardan birini Mediamarkt’ta satın alanlar, yanında ek olarak Samsung marka bir beyaz eşya almaları durumunda tek bir TV ürünü için geçerli olan Para Kart tutarından yüzde 50 daha değerli Para Kart kazanma fırsatına sahip olacak. Kampanya kapsamındaki modellerden satın alan tüketiciler, 12.750 TL’ye varan değerlerde Para Kart kazanabilecek.

    15 yıldır global TV pazarında liderlik koltuğunda yerini güçlü şekilde koruyan Samsung’un tüketicilerin beğenisine sunduğu büyük ekranlı TV’leri, futbol heyecanını da doruk noktasına taşıyacak. Sahip oldukları teknolojiler sayesinde evleri adeta bir stadyuma dönüştüren seçili Samsung TV’leri satın alanlar, bu kampanya ile daha fazla Para Kart kazanma fırsatını yakalayacak.

    Kampanya kapsamında satın alma işlemlerinin Mediamarkt mağazalarından yapılması gerekiyor.

    Kampanyadan faydalanmak için tüketicilerin seçili ürünlerden en az birer TV ve beyaz eşya modelini aynı fatura içerisinde yer alacak şekilde satın almaları gerekiyor.

    Para Kart hak edişleriyle ilgili tüm başvuruların da aşağıdaki kampanya sayfası üzerinden 25 Temmuz’a kadar tamamlanması gerekiyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN