Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelMediaMarkt'ın en yeni mağazasını gezdik! Neler farklı?

    MediaMarkt’ın en yeni mağazasını gezdik! Neler farklı?

    MediaMarka mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Daha önce aynı gün İstanbul’da iki mağazasının açılışını gerçekleştiren MediaMarkt, bu kez Eskişehir ve Gebze mağazalarını açtı. MediaMarkt Eskişehir mağazası açılışında neler yaşandığını biz de kayıt altına aldık.

    Elektronik perakendecisi, Eskişehir mağazası ve Gebze mağazası ile Türkiye’deki büyümesini sürdürüyor.

    Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

    MediaMarkt Eskişehir mağazası açıldı

    MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım ve çok sayıda yöneticinin de katılımıyla Eskişehir’de 1500 metrekarelik yeni bir mağaza açılışı gerçekleştirdi. Bu açılışla beraber MediaMarkt’ın Eskişehir’deki mağaza sayısı 2’ye yükselirken Türkiye’deki mağaza sayısı ise 78’e ulaştı. Eskişehir halkının da yoğun katılım gösterdiği açılış kapsamında Eskişehirlilere çeşitli indirimler de sunuldu.

    Vega Outlet‘te açılan yeni mağaza ile birlikte Eskişehir’deki mağaza sayısı ikiye çıktı. Bir diğer mağazanın Espark AVM’de konumlandığını belirtelim.

    MediaMarkt müşterileri cep telefonlarından bilgisayarlara, tabletlerden elektrikli ev aletlerine ve beyaz eşyalara kadar birçok farklı kategorideki ürüne uygun fiyatlarla sahip olabiliyor. Ayrıca, ek kampanyalarla birlikte indirimler de tüketicileri bekliyor.

    Tüm mağazalarda elektronik etiketle her an güncellenebilen sistem bulunuyor. Ek olarak sonsuz raf sistemi sunan mağaza içi kiosk’lar sayesinde, tüketiciye o an stokta olmayan ürünlerin bile hızlıca gönderimi sağlanabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN