Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürMedia Markt, Pazarlama Zirvesi’nden Gamechangers Ödülü ile döndü

    Media Markt, Pazarlama Zirvesi’nden Gamechangers Ödülü ile döndü

    1454575532_Gulmek_sana_yakisiyor

    Avrupa’nın 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi Media Markt, “Gülmek Sana Yakışıyor” reklam kampanyasıyla, Pazarlama Zirvesi kapsamında verilen Gamechangers “İletişim Ödülü”nün sahibi oldu. Gamechangers, işlerinin yanı sıra pazarlarında da yenilik yapan, kuralları ve davranışları tekrar belirleyen, müşterilerin isteklerini ve beklentilerini dönüştüren şirketleri ödüllendirmek amacıyla düzenleniyor

    Sektörüne getirdiği yenilikçi uygulamalarla başarısını aldığı ödüllerle taçlandıran Media Markt, Pazarlama Zirvesi kapsamında düzenlenen Gamechangers Turkey Ödül Töreni’nde “Gülmek Sana Yakışıyor” reklam kampanyası ile İletişim Ödülü’ne layık görüldü.

    2016 içinde Türkiye pazarındaki büyümesini kararlılıkla sürdüren Media Markt büyüme vizyonundaki kararlılığı, yeni ve stratejik noktalardaki açtığı mağazaları ve çok kanallı alışveriş stratejisi doğrultusunda tüketicisine sunduğu yenilikleri ile kendi sektöründe oyunun kurallarını değiştiren marka oldu.

    Media+Markt+Logo

    Kampanya, Media Markt’ın sosyal medyadaki takipçi sayısını arttırdı

    Media Markt’ta yaşanan pozitif alışveriş deneyiminin bir sonucu olan “Gülmek Sana Yakışıyor” reklam kampanyası kitlelerce çok sevildi ve yoğun ilgi gördü. Kampanya, teknolojiye ihtiyaç duyulan anlarda insanların karşısına çıkan ve onları Media Markt’a yönlendirerek mutluluk veren bir alışveriş deneyimi tasarlandı.

    2016 yılı başı itibarıyla Media Markt sosyal medya hesaplarında uyguladığı “Gülmek Sana Yakışıyor” stratejisiyle, Media Markt’ın takipçi sayısı 2016’nın ilk 6 ayında bir önceki yıla kıyasla %90’lık bir artış göstererek 2 milyon 15 bin 362 kişiye ulaştı. Etkileşim oranı ise %35’lik büyüme gösterdi.

    Media Markt, sektöründe yenilikçi ve fark yaratan işlere imza atmak hedefiyle çalışmalarına 2017 yılında da devam edecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN