Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiMedia Markt iş ortaklarıyla birlikte liderliğe doğru yürüyor

    Media Markt iş ortaklarıyla birlikte liderliğe doğru yürüyor

    1477990928_foto___mm

    Avrupa’nın 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi Media Markt, Levent’e taşıdığı genel merkez ofisinde, liderliğe giden yolda aldıkları başarılı sonuçları ve yeni mağaza yatırımlarını iş ortaklarıyla birlikte kutladı.

    Media Markt, yeni Genel Merkez ofisinde iş ortaklarıyla bir araya gelerek 2016 yılında elde ettiği başarıları ve mağaza yatırımlarını kutladı.

    Kutlama etkinliğinde konuşan Media Markt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım; “Türkiye’nin en çok tercih edilen tüketici elektroniği perakendecisi” olma hedefiyle kaydettikleri başarılara değindi. Gökyıldırım: “10 ay boyunca tüketicimizi merkezimize alarak çalışanlarımızın eğitiminden daha iyi bir organizasyon kurmaya kadar birçok çalışma yaptık. Henüz aradan 1 yıl bile geçmeden yaptığımız çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Eylül ayında taşındığımız yeni ofisimiz ile hem müşterilerimize hem de iş ortaklarımıza bir adım daha yaklaşmış olmanın mutluluğu içindeyiz.” dedi.

    Son 3-4 yıla kıyasla şirket cirosunun iki katına ulaştığını vurgulayan Gökyıldırım, sadece lider olmayı değil, açık ara liderliği hedeflediklerinin altını çizerek: “Büyümemizi hızlandırmayı başardık. Sektörün yaklaşık 2 katı büyümeye başladık. Toplam pazardan da ilave pay aldık. E-ticaretimiz de iki yıl içinde %120 büyüdü. Bu yıl da e-ticarette yaklaşık %70 civarında bir büyüme hedefliyoruz” dedi. 1477991672_media_markt_yeni_ofis

    “Yeni mağaza açmaya devam edeceğiz”

    Büyüme hedefi doğrultusunda yeni mağaza açılışlarına da ağırlık verdiklerini ifade eden Yenal Gökyıldırım: Geçtiğimiz Eylül ayında Ankara, İstanbul ve Konya’da 4 mağaza birden açtık. Son açılan mağazalarımızla birlikte toplam mağaza sayımız da 45’e yükseldi. Yeni mağaza yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

    “İş ortaklarımızla çalışmalarımızı arttırarak güçlendireceğiz”

    Türkiye’de rakipleri içinde en uygun fiyatı sunma ve en fazla ürün çeşidi bulundurma konusunda lider olduklarını belirten Yenal Gökyıldırım: “Media Markt mağazaları içinde geniş sergi alanları oluşturarak iş ortaklarımızın ürünlerinin görünürlüğünü arttırdık. Bundan sonraki dönemde de ortak çalışmalarımızı artırarak daha da güçleneceğiz ve iş ortaklarımızla birlikte başarılı bir çok işe imza atacağız” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN