Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunMayıs ayında en beğenilen 4 Android tabanlı oyun

    Mayıs ayında en beğenilen 4 Android tabanlı oyun

    Mayıs ayının en beğenilen Android tabanlı oyunlarını sizler için derlediğimiz bu yazımızda zamanda yolculuktan  futbol maçlarına kadar uzanan ilginizi çekeceğini düşündüğümüz çeşitli oyunlar bulunuyor.

    Another Eden

    Listemizin ilk sırasında zaman yolculuğu yaparak büyük bir maceraya atılmanızı sağlayan bir oyun olan Another Eden var.  Etkileyici bir RPG oyunu olan Another Eden’da geleceğinizi kurtarmak için geçmişe giderek büyük bir mücadeleye girişiyorsunuz. RPG türü oyunları beğeniyorsanız bu oyunu denemenizde fayda var.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=games.wfs.anothereden

    another-eden

    Kafa topu 2

    Listemizin ikinci sırasında Google Play’de Editörün Seçimi de olan yerli bir oyun var. Futbol yorumcusu Ercan Taner’in sesiyle yer aldığı Kafa Topu 2 oyuncuların oldukça eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor. Oyunda milyonlarca gerçek oyuncuya karşı oynuyorsunuz ve basamakları tek tek tırmanıp şampiyonluğa ulaşmaya çalışıyorsunuz. Oyunu oynamak için internet bağlantınızın olması gerekiyor. Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı çevrimiçi maçlar yapabiliyor, Facebook desteği sayesinde arkadaşlarını ekleyebiliyor ve birlikte maç yapabiliyorsunuz. Oldukça göz alıcı grafikler eşliğinde dinamik ve çok eğlenceli bir futbol oyunu sizi bekliyor. Oyunda, oyuncunuzu çeşitli karakter ve aksesuar kombinasyonlarını toplayarak geliştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içi stratejinizi geliştirmenize yardımcı olacak 18 süper güç sizi bekliyor. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz. Futbolu seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.masomo.headball2

    kafa-topu-2

    Alien: Blackout

    Alien serisinin en az birini izlemeyen herhalde yoktur. Alien’ın korkulu dünyasını akıllı telefonunuza getiren bu oyunda tek amacınız hayatta kalmak. Bu tür oyunları sevenlerin ilgisini çekecek oyun oldukça karanlık bir atmosferde geçiyor. Oldukça etkileyici grafiğe sahip oyunda karakterler filmden çıkmışçasına önünüzde duruyor. Yalnız oyunun yalnızca ücretli olarak indirilebildiğini eklememizde fayda var.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.D3Go.mendel

    Diablo Immortal

    Blizzard’ın en muhteşem oyunlarından biri olan Diablo’nun Android sürümü sizi müthiş bir nefes kesici bir maceraya taşıyor. Türünün en iyi örneklerinden biri olan Diablo Immortal, konsol kalitesindeki grafikleri, görsel efektleri, animasyonları ve müthiş kaliteli sesleriyle mükemmel bir Dablo deneyimi yaşıyorsunuz. Sürekli değişen hikayesi, yenilenmiş karakterleri ve ikonik Diablo karakterleriyle müthiş bir mücadelenin içinde buluyorsunuz kendinizi. Ancak bu oyunu oynamak için biraz beklemeniz gerekiyor. Ön kayıt yaptırarak oyuna ilk erişen kişiler arasında yer alma fırsatını kaçırmayın.

    Önkayıt için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.diablo.immortal

    diablo

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN