Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLogitech G PRO Gaming Headset satışa sunuldu

    Logitech G PRO Gaming Headset satışa sunuldu

    Ürünleriyle oyun deneyimine değer katan markalardan Logitech G, profesyonel oyuncular için e-spor kalitesinde ses performansı sunan Logitech G PRO Gaming Headset’i piyasaya sundu.

    Logitech G PRO ailesinin yeni üyesi olan oyuncu kulaklığı, hafifliği, güçlü yapısı ve konforlu tasarımıyla göze çarpıyor. Logitech G Pro-G sürücülerini kullanan ürün, birinci sınıf deri kulak pedleriyle ses yalıtımı sunarken, profesyonel kalitedeki kondansatör mikrofonuyla kristal netliğinde ses iletimi sunabiliyor.

    Dünyanın en iyi e-sporcularının işbirliğiyle tasarlandığı belirtilen kulaklığın netliği ve kalitesi sayesinde, oyuncuların yaklaşan düşmanların ayak seslerini tüm ayrıntılarıyla duyabileceği kaydediliyor. Electronic Sports League (ESL) CS: GO Pro League, ESL One ve ESL Premiership’in resmi kulaklığı olan Logitech G PRO Gaming Headset’in, birçok üst düzey takım ve oyuncu tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Logitech G PRO Gaming Headset, tüm PC’ler, konsollar (Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch dahil) ve mobil cihazlarla uyumlu çalışıyor.

    “Oyuncular için mükemmel bir kulaklık…”

    Önde gelen oyun donanımı üreticisi olarak, oyuncuların ve e-spor profesyonellerinin üründe aradığı özellikleri geliştirdiklerini belirten Logitech Gaming Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ujesh Desai, “PRO Headset, TSM, G2 Esports ve London Spitfire oyuncularıyla yakın işbirliği yapılarak geliştirildi. Turnuvalarda kullanılan kalitede bir mikrofona ve konforlu deri işçiliğine sahip kulaklık, oyuncular için mükemmel bir kulaklık yaratmak amacıyla tasarlandı.” dedi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN