Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımLG’nin sonraki akıllı saati göründü

    LG’nin sonraki akıllı saati göründü

    LG’nin bu ay sonunda resmi olarak tanıtabileceği iddia edilen sonraki akıllı saatine dair bazı detayları ortaya çıktı. İşte o bilgiler…

    Akıllı saat pazarında yeni modellerin duyurusu konusunda son dönemde nispeten bir durgunluk yaşandığı aşikar. Çoğu marka için yeni ürünlerin potansiyel kullanıcılarıyla buluşturulması noktasında ilginç bir bekleyiş söz konusu. Bu noktada sevindirici haberlerden biri ise Kore merkezli tüketici elektroniği şirketi LG ile geliyor. Mobil cihaz modelleriyle ilgi gören LG’nin sonraki nesil akıllı saat modeline ilişkin bir dizi bilgi gündeme yansıdı…

    Kore medyasında ortaya çıkan haberlere göre şirketin sonraki Wear OS akıllı saati, bir sertifikasyon kayıdının basına sızması sonucunda netlik kazandı. Model ismi kesin olmayan akıllı saatin hicresel bağlantı özelliğinin bulunmadığı, ayrıca NFC ve GPS’in de teknik detayları arasında yer almadığı anlaşılıyor. Wi-Fi ve Bluetooth özelliği ile geleceği anlaşılan LG akıllı saat modeli, mütevazı bir fiyat etiketiyle kullanıcıların karşısına çıkmayı hedefliyor gibi görünüyor.

    Yine aynı sertifikasyon kayıtlarında akıllı saatin Qualcomm Snapdragon 2100 işlemcisi, 768 MB RAM ve 4 GB depolama alanı özelliklerinin yanı sıra 1.2 inç yuvarlak ekrana sahip olacağı anlaşılıyor. Modelin aynı zamanda su ve toza karşı dayanıklılık (IP68 sertifikası mevcut) şeklinde bir izolasyon yönünün de bulunacağı görülüyor.

    Fiyatı ne olacak?

    Ürünlerin fiyat etiketi de bilgiler arasında, buna göre akıllı saat kendi ülkesi için (Güney Kore) 300-400 dolar aralığında sunulabilir. Aurora Black ve Cloud Silver olmak üzere iki formatta renk alternatiflerinin olacağı da diğer detaylar arasında.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN