Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiLG G4 için Android 6.0 Marshmallow zamanı!

    LG G4 için Android 6.0 Marshmallow zamanı!

    Ekran_Resmi_2015-11-05_11_47_55

    LG G4 modelleri, Türkiye’de hatrı sayılır bir kesim tarafından tercih edildi ve satışlarına da hız kesmeden devam ediliyor. Cihaz sahiplerinin merakla beklediği konuların başında ise Google’ın buraya tıklayarak detaylarına ulaşabileceğiniz Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin ne zaman LG G4 modelinde kullanılabileceği konusu. Bu soruya yönelik geçtiğimiz ay Polonya’da ilginç bir işaret ortaya çıkmış ve LG G4 için en son Android güncellemesine ilişkin testlerin yapıldığı anlaşılmıştı. Gelen son bilgi ise Güney Kore’den…

    LG’nin aynı zamanda merkezinin bulunduğu Güney Kore’de LG-F500K, LG-F500L ve LG-F500S model numarasında sahip LG G4 modellerinde Android 6.0 Marshmallow desteğinin başladığı kaydedildi. Yani beklenen an şimdilik Doğu Asya ülkesi Güney Kore için söz konusu. Peki Türkiye’deki kullanıcılar en son sistem güncellemesini ne zaman cihazlarına yükleyebilecekler?

    LG G4 1İşaretler Android Marshmallow’un bir ay içinde Türkiye’yi de kapsayacak şekilde Avrupa kıtasındaki LG G4 modellerinde kullanıma sunulacağı noktasında birleşiyor. Özetle Android’in en yeni sürümüne hazır olun!

    Peki LG G4’e ilgili güncelleme geldikten sonra kullanıcıları ne gibi yenilikler bekliyor? Öncelikle microSD kartların dahili depolama kapasitesi gibi kullanılabileceğini belirtelim. Bu da sistemin hızlı çalışması açısından önemli bir yenilik. (https://eluminoustechnologies.com/) Doze Modu adlı arka plan uygulamalarının durdurma ve temelde de pil ömrünü geliştirme odaklı bir mod eklenecek. Memo Capture + ile AirDrive uygulamaları gelecek. Uygulama izinleri daha detaylı şekilde yönetilebilecek, Rahatsız Etme adlı yine yeni bir mod sayesinde de alarm ve bildirimler tamamen engellenebilecek. Hata düzeltmeleri ve stabilizasyonun da gelişeceğini belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN