Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürLenovo Yoga ANC kablosuz kulaklık tanıtıldı #MWC19

    Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklık tanıtıldı #MWC19

    Lenovo, MWC 19 kapsamında yeni kablosuz kulaklığı olan Lenovo Yoga ANC modelini tanıttı. Aktif gürültü engelleme özelliği ile gelen Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklığın detayları haberimizde.

    2019 Mobil Dünya Kongresi birçok firmanın yeni ürünlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Lenovo da bu süreçte MWC 19 kapsamında yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Lenovo Yoga ANC olarak isimlendirilen bu model direkt olarak Microsoft’un geçtiğimiz aylarda tanıtmış olduğu Surface kulaklığa rakip oluyor. Aktif gürültü engelleme özelliği ile gelen Lenovo Yoga ANC, şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Lenovo Yoga ANC kullanıcılarına neler sunuyor?

    Lenovo Yoga ANC özellikleri neler?

    Lenovo Yoga ANC, hem hibrit hem de elektronik gürülü engelleme özelliğine sahip bir yapıda. Üzerindeki mikrofonlara da ANC özelliğini ekleyen Lenovo, kullanım kolaylığı için müzik kontrollerini kulaklığın sağ ve sol tarafına fiziki olarak ekliyor.

    Smart Voice Pickup özelliğine sahip olan bu kulaklık, Skype gibi konferans görüşmelerinde daha iyi ses kalisi sunuyor.

    Dolby Digital imzalı sürücüleri barındıran kulaklıkta USB-C bağlantısı yer alıyor. Bluetooth 5 sayesinde hem uzun süreli kullanım hem de bağlantı konusunda kayıpsıza yakın bir deneyim vadeden Lenovo Yoga ANC, alüminyum kaplaması ile premium bir görünüm sunuyor.

    Haziran ayında 170 dolar fiyat etiketi ile mağazalardaki yerini alacak olan Lenovo Yoga ANC, bakalım kablosuz kulaklık segmentinde başarılı olabilecek mi?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN