Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiLenovo yeni logosunu 28 Mayıs’ta tanıtıyor

    Lenovo yeni logosunu 28 Mayıs’ta tanıtıyor

    LENOVO_TECH_WORLDDünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Lenovo, 28 Mayıs’ta düzenleyeceği “Lenovo Tech World” konferansında yeni logosunun duyurusunu gerçekleştirecek. Dünyanın birçok ülkesinden üst düzey katılımcının hazır bulunacağı duyuru, Lenovo’nun yeni marka kimliğinin gözler önüne serecek.

    Intel CEO’su Brian Krzanich, Microsoft CEO’su Satya Nadella ve Baidu CEO’su Robin Li ile Lenovo CEO’su Yang Yuanqing’in bir araya geleceği etkinlik, aynı zamanda Lenovo’nun ilk uluslararası üst düzey teknoloji etkinliği olarak dünyanın dört bir yanından binlerce insanı bir araya getirecek.

    Lenovo_2BGroup_2BCEO_2BYang_2BYuanqingKonferans ayrıca medya, iş ortakları ve tedarikçiler açısından, giyilebilir teknolojiler, akıllı telefonlar, tabletler, PC’ler, sunucular, yazılım ve bulut depolama sistemleri gibi teknolojilerine bakış açısını yakından tanımak için fırsat sunacak.

    160 ülkede faaliyet gösteren Lenovo, 60 bin çalışanı ve 39 milyar dolarlık değeri ile teknoloji dünyasının önde gelen şirketleri arasında yer alıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN