Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunKullanıcıların en beğendikleri Android tabanlı oyunlar

    Kullanıcıların en beğendikleri Android tabanlı oyunlar

    Evde, yolda, tatilde, her yerde eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacağını düşündüğümüz oyunları tanıttığımız bu ayki yazımıza hoş geldiniz. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle vaktimizin büyük kısmını evde geçiriyoruz, bu nedenle bu oyunlarla iyi vakit geçireceğinizi umarak ilk oyunla yazımıza başlıyoruz.

    Too Many Cooks

    Aşçılık yeteneklerini göstereceğin bu oyunda zamana karşı yarışarak diğer aşçılarla birlikte harika yemekler çıkarmaya çalışıyorsunuz. Oyunu dilerseniz tek başına dilerseniz çevrimiçi diğer oyuncularla birlikte oynayabiliyorsunuz. Oyunda suşi, pizza, burger, çorba, sosisli ve daha birçok yemeği en iyi ve en hızlı bir şekilde pişirmeye çalışıyorsunuz. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playstack.toomanycooks

    Hellrider 3

    Hellrider efsanesi üçüncü oyunla devam ediyor. İlk ikisi oldukça tutulan oyunda yeni bir hikayeye adım atıyorsunuz. Otobanda önünüze çıkan engelleri aşıp düşmanları alt etmeye çalışıyorsunuz. Düşmanlarınıza saldırıp ellerinden araçlarını alabiliyorsunuz. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.makabaka.hellrider3

    Critical Ops

    Mart ayının en heyecanlı oyunlarından biri var sırada. Mobil cihazlar için özel olarak geliştirilen 3 boyutlu çok oyunculu bir FPS oyunu olan Critical Ops’ta hızlı refleksleriniz ve taktik becerileriniz sayesinde başarıya doğru ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oyun son derece özenle tasarlanmış haritalara ve zorlu oyun modlarına sahip. Oyunu ister bireysel ister arkadaşlarınızla omuz omuza çok oyunculu olarak oynayabiliyorsunuz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.criticalforceentertainment.criticalops

    Legends of Runeterra

    Bu ay listemizin son sırasında League of Legends dünyasında geçen Legends of Runeterra var. Oyun, başarıyı becerinin, yaratıcılığın ve kıvrak zekalılığın belirlediği stratejik bir kart oyunu. Şampiyonları seçerek, her biri kendine özgü oynayış tarzına ve taktik avantajlara sahip kartlarla kombinasyon yaparak mükemmel desteyi kurup rakiplerinizi yenmeyi amaçlıyorsunuz. Oyunda becerileriniz çok büyük önem taşıyor. Oyunda başarınız tamamen yaptığınız seçimlere ve aldığınız risklere bağlı. Yaptığınız her hamle kritik önem taşıyor ve üstünlük kurmanıza yardımcı oluyor. Oyunda orijinal League of Legends yeteneklerinden esinlenilmiş kendine özgü mekaniklere sahip 24 şampiyon kartından istediğinizi seçip destenize katabiliyorsunuz. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riotgames.legendsofruneterra

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN