Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelKuaför evinize gelsin

    Kuaför evinize gelsin

    Biz kadınlar bakımlı olmaya her zaman özen gösteriyoruz. Ancak bazı zamanlar kuaföre gidecek vakti bulamayabiliyoruz. Bu gibi durumlar için kadınların evde kullanabilecekleri saç bakım ürünlerini araştırdık. Şimdi, kuaför evinize gelsin…

    kuaför evinize gelirse

    Kuaför evinize gelsin

    Sabah erkenden kalktınız ve hava bile daha aydınlanmadan işe gittiniz. Günün en erken saatinde kahvaltıyı bir kahve ile geçiştirdiniz ve kendinizi çalışmanız gereken dosyaların içine bıraktınız. Bugün o kadar çok işiniz var ki, nefes alacak bile vaktiniz yok. Ancak yarın sabah da çok önemli bir toplantıya katılmanız gerekiyor. Kadınların her zaman bakımına önem verdiklerini göz önünde bulunduralım. Fakat sizin kuaföre gidip saçlarınıza bir fön çektirecek kadar bile zamanınız yok. Peki, şimdi ne yapacaksınız? Evde kullanacağınız birkaç saç bakım ürünü ile bırakın kuaför evinize gelsin.

    İpeksi yumuşaklıkta saçlar için

    Kuaföre gidemediğiniz vakit, saçlarınızı bakımsızlıktan kurtarabileceğiniz ürünler kategorisinin en başında saç düzleştiriciler geliyor. Bu ürünleri duştan çıktıktan sonra saçınızı iyice kurutup öyle kullanmalısınız. Islak saça uygulanmasını saçlarınızın sağlığı açısından tavsiye etmiyoruz. Burada size önereceğimiz ürün Philips’in HP8348 modelindeki saç düzleştiricisi. Gelelim, ürünün özelliklerine… 230 dereceye kadar ısınabilen bu ürün, eriştiği üstün sıcaklık ile saçınızın şeklini değiştirmeyi ve istediğiniz ideal görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Keratin katkılı koruyucu seramik kaplama saçlarınıza zarar vermiyor. Kısa sürede ısınma özelliğiyle 30 saniyede kullanıma hazır hale geliyor. Ürünün elektriklenmeyen parlak saçlar elde etmek için iyonik bakım özelliği de bulunuyor. Yüklü negatif iyonlar statik elektriği ortadan kaldırıyor, saça bakım yapıyor ve saçları açarak parlaklığını ve canlılığını artırıyor. Sonuç olarak son derece parlak, pürüzsüz ve elektriklenmeyen saçlar elde edebiliyorsunuz.

    PHILIPS HP8348/00 Kerashine İyonik Saç Düzleştirici ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Sizin saç tipinize hangisi uygun?

    Kuaför evinize gelsin dedik ve şimdi sizlere saç düzleştirici bir fırça önermek istiyoruz. Arzum’un AR 5036 modelindeki saç düzleştirici fırçası oldukça işinize yarayacaktır. İlk bakışta düz bir fırça gibi görünse de aslında çok marifetli. Saç düzleştirici fırça, gerek yağlı, gerek kuru, gerek ince telli, gerek ise diğer saç tipleri için birer sıcaklık ayarına sahip. Tek yapmanız gereken kendi saç tipinize uygun sıcaklık ayarını seçmek ve saçlarınızın sağlıklı yapısını bozmadan düzleştirmeye başlamak. Arzum AR 5036 Superstar saç düzleştirici fırçanın üzerinde bulunan ekran yardımı ile kendinize en uygun olan sıcaklığı seçebilir ve düzleştirme işlemine başlayabilirsiniz. Akıllı fırça saçların elektriklenmesini önlemek için turmalin iyon teknolojisinden yardım alıyor. Böylelikle saçlarınıza yumuşak bir doku ve parlak bir görünüm kazandırabilirsiniz.

    ARZUM AR 5036 Superstar Saç Düzleştirici Fırça ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Nemlendiricili saç kurutma makinesi

    Sizlere son olarak saç kurutma makinesi önermek istiyoruz. Ancak bu öyle sıradan bir saç kurutma makinesi değil. Braun’un Satin Hair 7 modelindeki saç kurutma makinesi oldukça ileri bir teknolojiyle geliştirilmiş. Iontec’li ürün, saçınızı kuruturken saçınızın parlaklığını ve sağlığını korumak için özel olarak tasarlanmış. Braun’un araştırma departmanı, kurutma esnasında aşırı sıcaklığın saçta önemli miktarda nem kaybına yol açtığını ve bunun sonucunda da aşırı kırılganlık ve cansızlık gibi problemlere sebep olduğunu kanıtladı. Markanın bu ürünü sabit ve titiz sıcaklık kontrolünde çalıştığı için nemlendirici özelliğiyle saçlarda sağlıklı bir şekillendirme yapmaya olanak sağlıyor. Şimdi kuaför evinize gelsin.

    BRAUN Satin Hair 7 Iontec Saç Kurutma Makinesi ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN