Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunKonami'den 3 yeni dijital oyun

    Konami’den 3 yeni dijital oyun

    Konami Digital Entertainment, B.V. bir değil, iki değil, üç heyecan verici yeni Yu-Gi-Oh! dijital oyununu ve Yu-Gi-Oh DUEL LINKS’e eklenecek yepyeni bir dünyanın geldiğini duyurdu.

    Oyun şirketi KONAMI düzenlediği “Yu-Gi-Oh! Digital Next” canlı yayınında, Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL ve Yu-Gi-Oh! CROSS DUEL’ı görücüye çıkarmanın yanı sıra şimdilik Yu-Gi-Oh’u RUSH DUEL adı verilen bir başka yapımın da önümüzdeki sonbahar aylarında Amerika ve Avrupa’da Nintendo Switch platformunda piyasaya sürmeyi planlandığını duyurdu.

    Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL hem eski hem de yeni Yu-Gi-Oh! oyuncularına popüler Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU’nu (TCG) dijital ortamda deneyimleme fırsatı sunuyor. Bu oyun aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki oyuncular hem oynaması hem de izlemesi son derece heyecan verici koleksiyon kartı Düellolarında rekabet edebilecekler.

    Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, manga ve animeden karakterler ve yaratıklar içeren diğer Yu-Gi-Oh! oyunlarından farklı olarak, tamamen Yu-Gi-Oh! KOLEKSİYON KART OYUNU odaklı bir oyun olarak piyasaya sürülecek!

    4K geliyor

    Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL dünya çapında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam, iOS ve Android’e geliyor. Ayrıca ilk kez bir Yu-Gi-Oh! oyunu, (desteklenen cihazlarda)  4K grafiklerle bizlerle olacak!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN