Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunKonami ve KeelWorks iş birliği iddialı bir oyun geliyor!

    Konami ve KeelWorks iş birliği iddialı bir oyun geliyor!

    Yeni nesil shoot ’em up oyunu CYGNI: All Guns Blazing, sinematik görselleri, aksiyon dolu oynanışı ve orkestral ses tasarımıyla klasik KONAMI oyunlarının izinden gidiyor.

    Konami Digital Entertainment B.V. ve İskoçya merkezli stüdyo KeelWorks Ltd, stüdyonun ilk oyunu CYGNI: All Guns Blazing için küresel bir yayıncılık (publishing) anlaşması yaptıklarını duyurdu.

    Çift kontrollü (mobil oyunlarda iki baş parmakla hareket ve saldırıları kontrol etmeye dayanan oynanış), kuşbakışı bir nişancı oyunu olan CYGNI, nostaljik oyunların tadını yeni nesil grafikler, Hollywood kalitesinde animasyon ve bitmeyen aksiyonla bir arada sunuyor.

    Konami Digital Entertainment B.V. Geliştirme Stratejisi Müdürü Richard Jones, konuyla ilgili şunları söyledi: “KeelWorks gibi genç, yetenekli bir stüdyo ile ortaklığımızı duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Kendileriyle CYGNI gibi harika bir projede çalışmak gerçekten bir onur. Oyunu ilk oynadığımız andan itibaren klasik KONAMI oyunlarının DNA’sını içerdiğini fark ettik ve hedeflerimizden biri de klasik oyunların ruhunu yaşatan projeler üzerinde çalışmak. CYGNI’nin yüksek oktanlı oynanışı, şık tasarımı ve harika grafikleri, shoot ’em up tarzına yeni bir soluk getiriyor.”

    KeelWorks Ltd’in kurucusu ve CEO’su Meher Kalenderian ise duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Küçük ve bağımsız bir şirket olarak KeelWorks ekibini büyütmek, tüm dikkatimizi ve zamanımızı ilk girişimimiz olan CYGNI’nin geliştirilmesine adamak için bir yatırıma ihtiyaç duyuyorduk. Konuştuğumuz tüm yayıncılar arasında KONAMI ile olan iletişimimiz başlangıçtan beri çok farklıydı. Klasik shmup’lar üzerinde uzun ve geniş kapsamlı bir maziye sahip olan KONAMI, CYGNI’nin vizyonunun hemen fark etti ve bizlere güvenmeyi seçti.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN