Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonKablosuz kulaklık Google Pixel Buds duyuruldu

    Kablosuz kulaklık Google Pixel Buds duyuruldu

    2017’nin yükselen teknoloji trendlerinden biri de şüphesiz kablosuz kulaklıklar. Bu noktada Pixel 2 modellerinin lansmanını gerçekleştiren Google’dan da iddialı bir hamle geldi. Teknoloji şirket, Pixel Buds adını verdiği kablosuz kulaklıklarını duyurdu.

    Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL ile uyumlu şekilde gelen Pixel Buds, konforlu bir kullanım vaat ediyor. Öne çıkan özelliği ise sadece müzik veya filmler için kablosuz ses deneyimi değil, Google’ın yapay zeka özelliklerini de sergileyebiliyor. Sesli komutlarla yol tarifi alabiliyor, arama başlatıyorsunuz. Elbette müzik listenizde gezinti de buna dahil.

    Google Pixel Buds’ın ilginç yeniliği ise gerçek zamanlı çeviri özelliği de sunması. 40 farklı dilde çeviri yapabiliyor. Özellikle gezginler ve farklı dilleri konuşan yeni insanlarla iletişim kurmaktan hoşlanan kimseler için oldukça fütüristik bir yenilik olacağına şüphe yok.

    İyi haberlerden bir diğeri de 5 saati bulan şarj dayanıklılığı. 24 saatlik şarj kapasitesine (yani yaklaşık 5 kez kulaklıkları şarj edebilmeye) olanak tanıyan bir de kablosuz şarj ünitesiyle geliyor. Teoride Apple’ın kablosuz kulaklıklarındaki sistemin aynısı diyebiliriz.

    Kullanıma dair bir detay olarak tüm kontrolleri sağdaki kulaklığa entegre durumda. Ayrıca bir de kablosuz kulaklıkların düşmesine karşı bir önlem olarak plastik kabloya sahip, bunu kullanarak kaybolmasına karşı ekstra önlem alınabilir. İstendiğinde çıkarılabiliyor.

    Üç renk seçeneği sunuyor; beyaz, siyah ve mavi.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN