Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerYazılımİşinizi kolaylaştıracak en iyi 4 Microsoft Office eklentisi

    İşinizi kolaylaştıracak en iyi 4 Microsoft Office eklentisi

    Microsoft Office, belki de günlük hayatımızda en çok kullandığımız uygulamalardan biridir. Kelime işlemcisinden e-posta istemcisine kadar birçok kişinin aşina olduğu ve kullanmaktan vazgeçmediği bu uygulamaların kullanımını geliştiren birçok eklenti bulunuyor. Ancak birçok kullanıcı bu eklentilerden haberdar değil. Bu yazımızda Microsoft Office ile kullanılan kullanıcıların işlerini kolaylaştıran eklentilerden bahsedeceğiz.

    Boomerang

    Boomerang, Microsoft Outlook’la kullanılan kullanıcıların e-posta gönderme işlemlerini kolaylaştıran oldukça kullanışlı bir eklenti. Boomerang, Outlook’a birçok özellik ekliyor. Örneğin bir e-posta mesajını ileri bir tarihte gönderilmek üzere zamanlayabiliyorsunuz, ya da bir uyarı belirleyerek belirli bir saatte e-posta göndermeniz gerektiğini size hatırlatabiliyor. Boomerang eklentisini kısıtlı bir süre boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Dilerseniz belirli bir ücret ödeyerek yıllık olarak abone olabiliyorsunuz.

    Eklenti hakkında ayrıntılı bilgi için: https://appsource.microsoft.com/tr-tr/product/office/WA104379606

    DocuSign

    Listemizin ikinci sırasında Word ve Outlook için kullanılabilen belgeleri elektronik olarak imzalayabilmenizi sağlayan bir eklenti olan DocuSign var. DocuSign ile belgeleri elektronik olarak imzalayabiliyor ve alıcılara gönderebiliyorsunuz. Eklenti Word ve Outlook’un şerit kısmına yerleşiyor. Belgeyi imzalamak istediğinizde şerit üzerinden kolayca erişerek belgeyi imzalayabiliyorsunuz. Eklentiyi ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz ve deneyebiliyorsunuz.

    Eklenti hakkında ayrıntılı bilgi için: https://appsource.microsoft.com/tr-tr/product/office/WA104218065

    Shutterstock

    Görsel dünyasının en önemli kaynaklarından biri olan Shutterstock’un hazırladığı bu eklenti PowerPoint sunumlarına kolaylıkla görsel ekleyebilmenizi sağlıyor. Shutterstock kütüphanesinde görsel arayabiliyor ve bulduğunuz görseli sunumunuza kolayca ekleyebiliyorsunuz. Bulduğunuz görselleri satın almadan önce deneyebiliyor ve beğenirseniz satın alabiliyorsunuz. Shutterstock abonesiyseniz size büyük kolaylık sağlıyor.

    Eklenti hakkında ayrıntılı bilgi için: https://appsource.microsoft.com/tr-tr/product/office/WA104380169?tab=Overview

    Pickit

    PowerPoint sunumlarınızı daha görsel bir hale getirecek bir diğer eklenti ise Pickit. Pickit ile yüzbinlerce görsel, simge ve illüstrasyon arasından istediğinizi seçerek sunumunuzu kolayca ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Pickit’te bulunan çeşitli PowerPoint sunum şablonlarını, tasarım örneklerini de indirebiliyorsunuz. Pickit eklentisini dilerseniz 7 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorsunuz. Deneme sürümünde herhangi bir kullanım kısıtlaması bulunmuyor. Eklentinin tüm özelliklerini hiçbir kısıtlama olmadan kullanabiliyorsunuz. Eğer eklentiyi beğenirseniz abone olarak eklentiyi kullanmaya ve PowerPoint sunumlarınızı daha eğlenceli hale getirmeye devam edebiliyorsunuz. Sıkıcı sunumlar bu eklentiyle geride kalıyor.

    Eklenti hakkında ayrıntılı bilgi için: https://appsource.microsoft.com/tr-tr/product/office/WA104178141?tab=Overview 

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN