Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraiPhone’u kompakt fotoğraf makinesine dönüştüren Fjorden Grip ile tanışın

    iPhone’u kompakt fotoğraf makinesine dönüştüren Fjorden Grip ile tanışın

    DSLR fotoğraf makinelerinden esinlenerek geliştirilen Fjorden Grip, iPhone uyumlu bir aksesuar. İşlevi ise iPhone kullanıcılarına kompakt fotoğraf makinesi deneyimi yaşatmak.

    iPhone için geliştirilen Fjorden Grip, söz konusu akıllı telefonu, kullanım mekanizması açısından bir tür fotoğraf makinesine dönüştürmeyi esas alıyor. iPhone üzerinden bir dizi kamera fonksiyonuna erişim imkanı sunan kontroller ve bir de ayarlanabilir destek ayağından oluşuyor.

    İki aşamalı deklanşör düğmesi, odaklama için yarım, çekim için tam basarak kullanılıyor. Zoom kontrolü bulunuyor. Deklanşör hızı, ISO, beyaz dengesi, Portre Modu gibi özellikler için kadran ve işlem düğmeleri bulunuyor.

    iOS ile tam uyum

    Aksesuar, iPhone’un iddialı kamera yeteneklerinden yararlanırken bunları bir dizi hız ve hassasiyet argümanı ile buluşturuyor. Nasıl mı?

    Fjorden’ın tasarımı kamera donanımı ve iOS ile sıkı bir şekilde entegre halde. iOS Kamera uygulaması kullanılarak otomatik modda ya da tamamen manuel şekilde çekimler yapılabiliyor.

    Özelleştirilebilir kamera kontrolleri sağlayan, ayrıca iOS ‘Kamera’ uygulaması ile uyumlu Fjorden Grip, aynı zamanda 12 aya kadar pil ömrü vadediyor. Zira genellikle şeker ölçüm aleti gibi cihazlarda kullanılan CR2430 pillerle çalışması gerekiyor.

    Ek olarak Bluetooth desteği mevcut, böylelikle uzaktan kumandalı çekim imkanı sunuyor. Tüm bunların yanında cepte taşınabilir boyutta, hafif ve ince bir tasarımla geliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN