Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiiPhone SE 2 fiyatı sonunda ortaya çıktı!

    iPhone SE 2 fiyatı sonunda ortaya çıktı!

    Apple’ın önümüzdeki günlerde düzenlenecek WWDC 18 etkinliğinde tanıtması beklenen iPhone SE 2 için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bu kez cihazın muhtemel fiyatı ortaya çıktı! Peki, iPhone SE 2 fiyatı noktasında bizleri bekliyor?

    Güncellenen donanım özellikleri ve iPhone X amiral gemisindeki gibi ekran çentiği ile gelecek olan iPhone SE 2, bu yılın en çok beklenilen akıllı telefonlarından biri olma özelliğine sahip. Öte yandan, diğer iPhone modelleri ile kıyaslandığında, daha uygun fiyatlı bir seçenek olarak kullanıcıların dikkati çeken iPhone SE halefi, bu defa fiyat olarak biraz daha yüksek olacak.

    iPhone SE 2 fiyatı ne olacak?

    Üründe Face ID için bir TrueDepth Kamera sistemi olmasıysa şimdilik beklenmiyor. Nispeten küçük boyutlardaki telefonda tam ekran tasarım görme ihtimaliniz ise sızıntılara bakılırsa oldukça yüksek.

    iPhone SE modeli ilk çıktığında 399 dolar fiyat etiketine sahipti ve bu fiyat daha sonraları 349 dolar seviyesine kadar düşmüştü. Yeni modelin ise yine en az 399 dolar fiyat ile satışa çıkabileceği, hatta fiyat trendlerine bakılırsa en ucuz iPhone modelinin 449 dolardan bile başlayabileceği tahmin ediliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN