Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımiPhone'da silinen uygulamaları bulmak

    iPhone’da silinen uygulamaları bulmak

    iPhone kullanıcıları için bazen silinen uygulamaları bulmak bir işkence haline gelebiliyor. Peki bunu, App Store kullanarak çözebilirsiniz desek? App Store kullanarak iPhone’dan silinen uygulamalara ulaşmak oldukça kolay, bu sayede de istendiği zaman geri yüklenebiliyor. iPhone’da silinen uygulamaları bulmak için atılması gereken adımlar:

    iPhone’da silinen uygulamaları bulmak oldukça kolay

    iPhone kullanıcıları ilk olarak App Store’u açmalı ve tıklamalı. Ekranan sağ üst kısmında bulunan oturum aç simgesine dokunun ya da fotoğrafınıza tıklayan. Burada karşınıza satın alınanlar çıkacak ve oraya tıkladığınızda da bütün Apple cihazlarınızda yüklemiş olduğunuz uygulamalar listenecek.

    iPhone'da silinen uygulamaları bulmak

    Bir diğer sekmede de şu anda kullanmakta olduğunuz uygulamalar listeleniyor. Geri yüklemek istediğiniz uygulamanın yanındaki bulut simgesine dokunabilirsiniz. Bu, silinen uygulamayı iPhone’unuza geri indirmeyi başlatmayı sağlıyor. Aradığınız silinen uygulamayı listede görmüyorsanız, sayfanın üst kısmındaki, uygulamalar listesinin hemen üstündeki Arama kısmından arayabilirsiniz.

    Bu işlemleri yaptığınızda sildiğiniz ancak yeniden yüklemeye karar verdiğiniz uygulamalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

    iPhone'da silinen uygulamaları bulmak

    Apple’ın iPhone 13 hakkında yaptığı açıklama ise dikkat çekmişti. Taleplerin zayıfladığını söyleyen Apple, akıllı telefon üretiminde parça sağlayan tedarikçilere iPhone 13 serisine olan talebin yavaşladığını aktardı. Bu açıklama ise tüketicilerin iPhone 13 satın almaktan vazgeçtikleri anlamına geliyor.

    iPhone 13 ile ilgili son gelişmeler böyleyken iPhone 14 hakkında bilgiler ortaya çıkıyor. Telefonda kullanılacak işlemcinin 3nm sürecinden çıkması bekleniyor.

    iPhone’unuzu birine vermeden önce üç kez dokunun: İşte nedeni!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN