Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliPhone 14 tasarımı nasıl olacak? Konsept görüntüler çıktı!

    iPhone 14 tasarımı nasıl olacak? Konsept görüntüler çıktı!

    iPhone 14 serisi dünyanın farklı noktalarından milyonlarca Apple hayranı tarafından heyecanla bekleniyor. Bu yılın Eylül ayında tanıtılması beklenen akıllı telefon ailesi, şimdiden pek çok sızıntı haberiyle gündeme gelmiş durumda. Cihazın ekran boyutlarından depolama alanına, RAM kapasitesinden kamera ayrıntılarına pek çok detayıyla alakalı çeşitli iddialarla karşılaştık. Şimdi ise @APLCLR kullanıcı isimli bir Twitter kullanıcısı, eldeki mevcut bilgilere göre iPhone 14’ün nasıl görüneceğine ilişkin bir konsept tasarım hazırladı.

    Ortaya çıkan konsept fotoğraflarına geçmeden önce, ufak bir bilgiyi yeniden hatırlatmakta fayda var. iPhone 14 serisi, iki farklı ekran boyutuna sahip dört ayrı model ile gelecek. 6.1 inç boyuta sahip modeller iPhone 14 ve iPhone 14 Pro olacak. iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max ise 6,7 inç boyutunda karşımıza çıkacak.

    iPhone 11 modeli tarih oluyor! İşte nedeni

    iPhone 14 tasarımı nasıl olacak?

    Yayınlanan konsept fotoğrafları, çentik tartışmalarına yeni bir boyut kazandırıyor. @APLCLR’ın derlediği bilgilere göre iPhone 14 ve iPhone 14 Max modellerinde alışık olduğumuz çentik tasarımı devam edecek. Ancak iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri, Face ID ve ön kamera için yeni bir delikli çentik tasarımıyla kullanıcı karşısına çıkacak. Öte yandan Pro varyantlarındaki kamera kurulumu, daha büyük lensler içerecek.

    Tasarımdan bağımsız olarak iPhone 14 serisinin 799 dolar fiyat etiketinden başlayan rakamlarla satışa çıkacağı söyleniyor. iPhone 13 serisiyle karşılaştırıldığında Apple, 100 dolarlık bir fiyat artışına gidebilir. iPhone 14 Max fiyatı 899 dolar, 14 Pro fiyatı 1.099 dolar ve 14 Pro Max’in fiyatıysa 1.199 dolardan raflara gelebilir. Fakat bu konuda bir tahmin yürütmek için şimdilik epey erken.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN