Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımiPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile tanışın

    iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max ile tanışın

    Bugüne kadarki en güçlü ve gelişmiş Apple akıllı telefonları iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max tanıtıldı. İşte detaylar…

    Apple, kendi ekosistemindeki en iyi akıllı telefon modellerini isteyen kullanıcıları için gelişmiş performans sunan yeni profesyonel iPhone serisini iki model halinde sundu. iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max model isimleri ile gelen modellerde tasarım, yeni Super Retina XDR ekran, pil ömrü ve performans öne çıkıyor.

    Apple tasarımı güçlü A13 Bionic çip, her görevde benzersiz bir performans gösterirken pil ömründe de, gün boyu kolayca dayanması için eşi görülmemiş bir artış sağlıyor. Yeni üçlü kamera sistemi; Ultra Geniş, Geniş ve Telefoto kameralarla profesyonel düzeyde bir deneyim sunuyor. Loş ışıkta fotoğraf çekimine çok büyük iyileştirmeler getiren bu yeni sistem, bir akıllı telefonda görülen en yüksek video kalitesiyle aksiyon çekimleri için ideal bir çözüm sunuyor.

    Her iki akıllı telefon da gece yeşili, uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle geliyor.

    “iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max, bugüne kadar ürettiğimiz en güçlü ve gelişmiş akıllı telefonlar. Yeni modeller, profesyonellerin işlerini halletmek için güvenebileceği ve profesyonel olmasalar da, en iyi aygıtı isteyenlerin yararlanabileceği gelişmiş teknolojilerle dolu.” diyen Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Philip Schiller, sözlerine şöyle devam etti: “iPhone 11 Pro, iPhone’daki ilk üçlü kamera sistemine sahip. Şimdiye kadar ürettiğimiz açık ara en iyi kameralardan oluşan bu sistem, müşterilerimize yaratıcılıklarını göstermeleri için çok çeşitli olanaklar veriyor ve iOS 13’teki gelişmiş fotoğraf ve video düzenleme özelliklerini sunuyor. Bir iPhone’daki en parlak ve en gelişmiş ekran olan Super Retina XDR ve A13 Bionic çip, akıllı telefon performansı ve güç verimliliğinde çıtayı yeni bir seviyeye yükseltiyor.”

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN