Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiGmail iOS uygulamasında farklı e-mail hesapları da kullanılabilecek

    Gmail iOS uygulamasında farklı e-mail hesapları da kullanılabilecek

    iosgmail

    iOS için Gmail uygulamasında, Android’dekine göre en önemli eksikliklerden birinin, yani farklı e-mail hesaplarının desteklenmemesi olduğu görüşü yaygındır. Neyse ki Google, bu durumu değiştirmeyi planlıyor…

    Şimdilik beta testlerine devam edildiği görülen özellik, Gmail’in diğer tüm e-mail ihtiyaçlarına göre kullanımına imkan tanıyor. Gmail haricindeki (Yahoo, Outlook, vb.) hesapların da bu platform üzerinden kullanımı yönünde testlerin devam ettiği görülüyor.

    Testlere katılmak ister miydiniz?

    Söz konusu yenilik için beta test uzmanlarının yoğun çalışmalar yürüttüğü kaydediliyor. Ayrıca isterseniz siz de bu aşamalara dahil olabilirsiniz.

    Gereken temel şeyler; Gmail uygulaması, Gmail hesabı, iOS 10 ve sonrası versiyonlarda bir işletim sisteminin yüklü olması şeklinde. Bunların haicinde Google tarafından kurulan beta test sayfasına göz atılması gerekiyor ve ardından da Apple’dan da beta testlerine nasıl katılabileceğinize dair talimalatlar alıyorsunuz. Bir miktar zorlayıcı görünebilir, bu nedenle teknolojiyle yakınen ilgili kimseler haricinde söz konusu süreci çok fazla önermiyoruz.

    Nihai sürüm geliyor…

    Yakın zaman sonra nihai sürümüyle iOS için Gmail’in diğer e-mail hesaplarının kullanıma da açık bir platform halini almasının beklendiğini belirtelim.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN