Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetiOS 13 güncellemesi hakkında bilinen her şey!

    iOS 13 güncellemesi hakkında bilinen her şey!

    Çok yakın bir zamanda tanıtılması beklenen yeni iOS sürümü, iPhone, iPad ve iPod Touch kullanıcıları tarafından da heyecanla beklenmekte. iOS 13 güncellemesi hakkında merak edilen ve bilinen tüm gelişmeleri sizler için derledik!

    iOS 13 hakkında bilinen her şey!

    iOS işletim sisteminin yeni güncellemesi, iPhone ve iPad kullanıcıları için önemli yenilikler ve özelliklerle birlikte gelecek. Şu an için hala işletim sisteminin yeni özellikleri hakkındaki bilgiler sınırlı olsa da, bilinen yeniliklerin de oldukça heyecan verici olduğunu söyleyebiliriz.

    iOS 13 güncellemesi yenilikleri!

    Şu an için bilinen önemli yeniliklerin başında ‘karanlık mod‘ desteği bulunuyor. Bu özelliğe dair görüntüler geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkmış ve pek çok kullanıcıdan da olumlu tepki almıştı.

    Yeni işletim sistemi tasarımsal noktada pek çok yenilik sunacak. Ses arabiriminde yapılacak değişiklikler bunun bir örneği iken, çeşitli uygulamalarda da önemli tasarımsal farklılıklar bulunacak.

    Ayrıca uygulamalar ve ayarlar kısmında da bazı yenilikler bulunacak. Örneğin ‘iPhone’umu Bul‘ ve ‘Arkadaş Bul‘ uygulamaları tek bir çatı altında toplanacak. Anımsatıcı uygulaması yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkarken, Mail ve Haritalar uygulamalarında da önemli yenilikler ve geliştirmeler kullanıcılara sunulacak.

    Mesajlar uygulamasında da WhatsApp benzeri bir uygulamaya geçileceği ve kullanıcıların profil fotoğrafı gibi ayarlamalarda bulunabileceği belirtiliyor.

    Dikkat çeken yeniliklerden birisi de iPad’ler için tasarlanan çoklu uygulama desteği tarafında bulunuyor. Yeni güncelleme ile birlikte iPad modelleri aynı ekranda birden fazla uygulama çalıştırabilecek.

    iOS 13 güncellemesi alacak modeller!

    Halihazırda iPhone 5, iPhone SE, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus kullanan kullanıcılar yeni güncellemeye kavuşamayacak. Ancak daha yeni modelleri kullanan iPhone kullanıcıları yeni güncellemeyi kullanabilecekler. Bununla birlikte iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad Air ve iPad Air 2 kullanıcıları da yeni güncellemeyi edinemeyecek. Daha yeni modelleri kullanan iPad kullanıcıları yeni güncellemeyi kullanabilecekler.

    iOS 13 güncellemesi ne zaman tanıtılacak ve sunulacak?

    Apple 3-7 Haziran tarihleri arasında WWDC 2019 etkinliğinde bazı önemli duyurular ve tanıtımlar yapacak. Yeni iOS güncellemesinin de bu etkinlikte tanıtılacağını söyleyebiliriz.

     

     

     

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN