Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliOS 11.2 ile önemli geliştirme!

    iOS 11.2 ile önemli geliştirme!

    Apple’ın akıllı telefonları ve tabletleri için kullanıma sunduğu yeni iOS 11.2 sürümü yayınlandı. Bu sürümle birlikte göze çarpan bir özellik, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X sahiplerini yakından ilgilendiriyor.

    Bu özelliklerden ilki Apple Pay‘i kullanmayı sevenler için geldi. Böylece sadece iMessage kullanarak ailenize ve kişi listenizdekilere para yollayabiliyorsunuz. Yine de bizim odaklanacağımız özellik bu değil.

    ios 11.2

    iOS 11.2 ile hızlı kablosuz şarj dönemi

    Cumartesi günü akşamında Apple cihaz sahiplerine sunulan iOS 11.2 güncellemesi yeni nesil telefonları kullananlar için çok önemli. Çünkü şirket kendi Qi cihazlarını piyasaya çıkartmak üzere ve şu ana kadar üçüncü parti kablosuz şarj cihazları kullananlar sistemin Android’e göre biraz yavaş olduğunu söylüyorlardı.

    Şimdiyse çok daha hızlı bir şekilde iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X model Apple cihazlarını kablosuz bir şekilde şarj edebiliyorsunuz. Güncelleme detaylarında öne çıkan bu özelliğin üçüncü parti kablosuz şarj cihazlarında çalışıp, çalışmadığına dair ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN