Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GeneliOS 11.2 Beta 6 yayınlandı!

    iOS 11.2 Beta 6 yayınlandı!

    iOS 11 işletim sistemine yeni özellikler getiren ve çok sayıda hatanın düzeltileceği iOS 11.2’nin beta sürümü olan iOS 11.2 Beta 6 , geliştiricilere sunuldu. Peki bu sürüm beklentileri karşılıyor mu?

    iOS 11.2 Beta 6

    iOS 11.2 Beta 6 ile neler geliyor?

    iOS 11.2, halen beta sürümünde olan bir işletim sistemi. Beta sürümünde olması, işletim sisteminin çeşitli güvenlik açıklarının bulundurduğu ve günlük kullanım için bünyesinde çok uygun olmadığı anlamına gelir. Buna ek olarak işletim sisteminin bu beta sürümünü, sadece geliştiricilere sunuldu.

    Apple geliştirici platformuna kayıt olmadan, bu sürümünü indirip telefonunuza kurmanız mümkün değil. Birkaç gün bekleyerek, genel dağıtıma uygun olan sürümünü indirmenizi öneriyoruz. İşletim sistemli yükseltmesi yapacağınız telefonun iTunes ile yedeğini almayı unutmayın.

    iOS 11.2 Beta 6 destekli cihazlar;

    iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6. nesil.

    iPhone X modelinde pil durumunun ve konum sisteminin aktif olduğunu gösteren sağ üst köşedeki ikonların altına küçük bir çizgi eklenecek. Böylece buradan bildirim merkezinin açıldığı kullanıcılara iletilmeye çalışılacak. iPhone X için gelen bir yenilikte, 7.5W hızlı şarj desteği gelecek. Güncelleme ile birlikte iPhone X modelleri daha hızlı kablosuz şarj olacak

    Apple Pay Cash adı verilen bir özellik de kullanıcıları bekliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcı, iMessage uygulaması üzerinden istediğini herhangi bir kişiye direkt uygulama üzerinden para transferi yapma imkanına sahip olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN